iPon Hírek

GDC: videók, első felvonás

Dátum | 2010. 03. 13.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

CryEngine 3 (PC, PS3, Xbox 360)

Bár nem nagyon szoktunk kamerás felvételeket belinkelni, most mégis kivételt kell tegyünk, mert a CryEngine 3 büntet, és nem csak PC-n, konzolon is! Lehet, hogy a Crysis 2 erődemonstrációja után megtörik az Unreal Engine 3 uralma és a multiplatform fejlesztők inkább CryEngine-be fektetnek? Az eddigiek alapján jó lenne. A GT egy öt videóra lebontott bemutatót is készített a programozókkal, ahol például megnézhetjük, amint négy monitoron dübörög az új fejlesztőkörnyezet, kettő PC-re kötve, 1-1 pedig Boxra és PS3-ra, így látható, hogy az elkészített terület milyen jól néz ki különböző platformokon. A demókért katt ide, a motor bemutatója pedig itt lent látható:


Gran Turismo 5 (PS3)

Az új trailer főleg azokat foghatja meg, akik már beleuntak abba, hogy például a Forza 3-ban állandóan süt a nap, kék az ég és talán még a madarak is csiripelnek, csak épp az autóktól ezt senki sem hallja. A GT5 videóban már éjszakai jeleneteket is láthatunk, ami nem kicsit megdobja a hangulatot. A bemutató a God of War III lemezén tűnt fel először, aztán mivel megjelenés előtt kikerült szinte mindenhova, a Sony is kirakta a

PlayStation blogra

, ahol még sok újdonságot ígérnek a következő hónapokban. Ki tudja, talán még némi időjárás változás is beköszön.


Dragon Age : Origins – Awakening (PC, PS3, Xbox 360)

A BioWare imádja trailerekkel elárasztani a rajongókat, úgyhogy aki tűkön ül a jövő heti megjelenés miatt az még csillapíthatja az elvonási tüneteit az alábbi Spirit of Justice és Architect trailerrel.Might and Magic: Clash of Heroes (DS, PSN, XBLA)

A fejlesztő nyár végére ígéri, hogy a DS-en már nagy sikereket arató játék megérkezik PS-re és Xbox-ra is, felújított grafikával (mindent újrarajzoltak). Lesznek új tárgyak is, a régieket pedig egy kicsit megváltoztatják, hogy multiplayerben nagyobb legyen az egyensúly.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. axe
2010.03.13. 17:28
Júj, nagyon várom már a crysis 2-t. Nagyon durvácska lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Benes
2010.03.13. 17:41
GT5-s videót már pár1000x végignéztem, mi lehet a zene?
ha vki tud vmi infót a zenéről, ossza meg velem!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Benes
2010.03.13. 18:04
LOOOOL

Elfelejtettem, hogy iPhone-n van shazam!!

TC feat. Sub Focus - Borrowed Time

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. TH0R08
2010.03.13. 18:08
Senkinek nem tünt még fel, hogy ebben a két DAO trainerben végig Gyűrűk ura zenéje megy?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. yoman3d
2010.03.13. 18:17
http://www.youtube.com/watch?v=i4MgXCAnFeQ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. creedszl
2010.03.13. 19:12
ez a cryengine 2 szép meg jó de ha ugyan az lesz a történet mint az egynél vagyishogy nem lesz alá hardver ami kihajtaná fullon úgy szart sem ér.az 1 is mai napig olyan motor hogy még mindig durva vas kell alá hogy menjen fullon.pedig eltelt pár év mióta megjelent...de remélem tanult a crytek a dologból mert már nem egy példát láttunk arra hogy lehet valami gyönyörű szép grafikájú úgy hogy egy felső-közép kategóriás vagy egy közép kategóriás gép is könnyedén viszi fullon...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Svindler creed...
2010.03.13. 19:48
Gondolj arra, hogy abban a két konzolban 2006-os vas van, ha azokon megy, akkor gyúrniuk kellett az optimalizációra a srácoknak. A régi CryEngine-t is csak azért nem licencelték sokan, mert kemény követelményeket támasztott a vas felé (de ettől még vannak extrém példák, pl Aion)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Kange
2010.03.16. 08:00
Svindler: De azért azt se felejtsük el, hogy remélhetőleg nem ugyanúgy fog kinézni a 3 platformon. És ha ezt a feltevést követjük, akkor persze, hogy menni fog PC-n gyengébb grafika mellett, ahogy a Crysis 1 is ment 2 éves gépeken is közepes beállítások mellett.

Minden esetre én nagyon remélem, hogy tényleg ütős motort raktak/raknak össze és akkor végre elfelejthetjük a kicsit idejét múlt UT motort végre...

Engem amúgy a Crysis 2 nem érdekel annyira, csak az engine!

Apropó: Ez a Dragon Age kiegészítő körülbelül mennyi játékidővel kecsegtet? Nem tudja valaki?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!