iPon Hírek

GDC: videók, második felvonás

Dátum | 2010. 03. 13.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

Brink (PC, PS3, Xbox 360)

A Brink a Bethesda belépője a Shooterek világába, és most kaptunk egy mozis trailert az év végén érkező játékhoz (ha csak addig el nem csúsztatják). A videó egy érdekes módját mutatja a populáció csökkentésnek, a végére tiszta hegylakó érzése lesz az embernek. Mivel a videóból nem derül ki, az alaptörténet röviden az, hogy két frakció, a Resistance (ellenállás) és Security (biztonság) a külső kerületeiben egy utópisztikus városnak, amit Ark-nak neveznek. Ezt a Földet elárasztó víz veszi körül és azért készítették, hogy 5000 embert ellásson megújuló energiával és mindenféle környezetszennyezés nélkül. Csakhogy már 50 ezren lakják, amit nem bír ki a város és ez egy polgárháborúhoz vezetett.


Puzzle Quest 2 (DS, PS3, PSP, Xbox 360. PC még nincs megerősítve)

A kissé félresikerült Galactrix után az Infinite Interactive visszatér a gyökerekhez és folytatja a nagysikerű Puzzle Questet. Hála égnek, hogy nem az űrhajós változata kapott folytatást. Aki szerette az egyet és vágyik már egy hasonlóan addiktív játékra az vessen egy pillantást a videóra.


Sam and Max (PC, Mac, PS3)

Április 15-én új évadot kap a nagysikerű kalandjáték sorozat. Az új rész címe The Devil’s Playhouse lesz, és úgy gondolom a videó mindent elmond róla amit tudni kell:


Split/Second (PC, PS3, Xbox 360)

Sok újdonság nincs a májusban érkező játék trailerében, de mivel már nagyon várjuk az autós játékok vérfrissítéseként hírdetett Split/Second-ot, ezért úgy gondoltuk, mindenképp helye van itt.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Azrael
2010.03.13. 19:57
Lesz ám itt felhozatal
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. MartonRoby
2010.03.13. 20:25
Ez a Split/Second trailer tetszett Kíváncsi leszek rá. Remélem lesz valami sztori is, és akkor nem csak a trailerben látunk humort. Érdekes lenne egy humoros/törős/zúzós/rombolós autóverseny
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. jadam92
2010.03.16. 13:30
ez a Brink laza : D
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Sipikee
2011.11.01. 11:10
már régóta keresek egy ilyen kis progit ^^. bár csalódtam benne =/ amikor állítgattam a profilokat kaptam egy kékhalált -.- mostmeg már el se indul
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!