iPon Hírek

Gearbox hírek: 2 új Borderlands 2 DLC, közösségi nap, Homeworld HD

Dátum | 2013. 07. 22.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Két új Borderlands 2 DLC csomaggal örvendezteti meg a rajongókat a Gearbox Software. Az első az Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2: Digistruct Peak Challenge lesz, amelyben 11 új szintet szerezhetünk, és így egészen 72-ig szintezhetjük fel karakterünket. (A Borderlands 2-ben eredetileg 50 volt a maximális szint, melyet az első Ultimate Vault Hunter DLC 61-re emelt még áprilisban.) Ezzel a DLC-vel érkezik egy új pálya és egy új játékmód is, amelyben felturbózott ellenfelekkel harcolhatunk az új zsákmányért. Ez a kiegészítő 5 dollárba fog kerülni. A második DLC a Headhunter Pack névre hallgat, amelyben új küldetéseket kapunk, és megküzdhetünk Jacques O'Lanternnel is. Visszatér egy régi ismerős, a falábú T.K. Baha is, akiről az utolsó hírünk az volt, hogy zombiként boldogan zabálja az agyakat. A DLC megjelenési dátuma még nem ismert, de a téma alapján bátran állíthatjuk, hogy valószínűleg Halloweenkor fog hörögve előcsoszogni. Az árat még nem közölték, de a Season Pass tulajdonosoknak már fizetniük kell ezekért a DLC-kért, mert minden megjelent már ami a Pass része volt.

A Gearbox a PAX Australián tette a fenti bejelentéseket, ahol az is szóba került, hogy szeptember 14-én online közösségi napot tartanak, melynek keretein belül megünneplik a Borderlands szülinapját, és áttekintik a széria születéséhez vezető eseményeket is. Mindezt élő közvetítés segítségével követhetjük majd nyomon, az újdonságokért ezt a címet érdemes figyelni. A Homeworld szériával kapcsolatban, melyet a THQ csődbemenése után megvásároltak, a Gearboxosok elmondták, hogy mindkét részt szeretnék HD-ben felújítani. A Homeworld 1-2 Steamen fog megjelenni, és a felújított változatok mellé ingyen megkapjuk majd az eredetieket is.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Terror
2013.07.22. 17:41
És hogy a Tiny Tina's Assault az utolsó lehú... akarom mondani, DLC volt, az úgy valahogy elfelejtődött, nem?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. ChoSimba
2013.07.22. 17:50
Nem felejtődött el, már kiadták vagy 1 hónapja.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Hakurei
2013.07.22. 17:50
Ezek szemkiszúrós vackok lesznek, még egy olyan minöségü dlc-t kérek mint a Tiny Tina volt és azonnal fizetek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Terror ChoSi...
2013.07.22. 19:55
Vagyis akkor elfelejtődött, mert nem az volt az utolsó.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Lazahunter
2013.07.22. 21:00
Senki nem mondta, hogy az az utolsó ... a SP részeként volt csak az utolsó.

Egyébként pedig - bár gyökeres DLC ellenes vagyok - ez az egyetlen játék, ahol úgy csinálják a srácok ahogy az minimum elvárható lenne. Már maga az SP is az áráért min 40-50 órányi extra tartalmat adott, a nehézségi szint és szint emelésről nem is beszélve ... na meg szinte hetente hozzá lehet jutni valahol leárazva (pl az elmúlt 10 napban vagy 4-5x a Steamen).

Szóval ha tartják a színvonalat, akkor várós, bármi is legyen az
Ráadásul ez már nem zsákbamacska, mint a SP tartalma ... itt ha teccccik fizetsz, ha nem teccccik akkor meg nem fizetsz, ennyi ... már most is min 100+ órányi egyedi, nem ismétlődő (de ismételhető) tartalom van a játékban, bárkinek elég kell legyen
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!