iPon Hírek

Gearbox újdonságok

Dátum | 2013. 09. 03.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Borderlands fejlesztője, a Gearbox Software bejelentette, hogy két új címen is dolgozik, melyek már a következő generációs konzolokra fognak megjelenni. Az egyik valószínűleg a Brothers in Arms sorozatuk átalakított változata lesz. Erről már tavaly is beszéltek, akkor elmondták, hogy lényegében teljesen új franchise-á alakítják a szériát. A másik darab kilétét egyelőre még homály fedi. A Gearbox Community Day 2013 Bonus Pack vásárlói hozzáférést kapnak a fenti két játék egyikének korai bétájához. A bérlet tulajdonosai ezen kívül megkapják a Homeworld 1-2 HD változatát, amely 2014 első felében fog megjelenni, és Twitch.tv-n megnézhetik a Gearbox idei nagy buliját, amelyet szeptember 14-én tartanak meg. A pakkhoz ezen kívül járnak még Borderlands 2 SHiFT kódok, melyekkel különleges Community Day 2013 fejfedőkhöz és skinekhez juthatnak. Az új játékok egy darabig még nem lesznek hivatalosan bejelentve, mivel a texasi stúdió még a Borderlands 2 kiegészítőkön dolgozik. Holnap jelenik meg az Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack 2: Digistruct Peak Challenge, amely 72-re emeli az elérhető maximális szintet azok számára, akik az első Upgrade Packet is megvásárolták. Októberben pedig jön a Headhunter Pack új küldetésekkel és az élőholt T.K. Baha is visszatér.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

34. 5hR3kY
2013.09.03. 16:40
Borderlands 2 DLC-k? Csak nekem tűnik egy végtelen lehúzásnak? Ez nem az első és nem az ötödik kiadott DLC a játékhoz.....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
33. Szaki007
2013.09.03. 16:47
Addig nem lehúzás amíg minőségi DLC-kel rukkolnak elő. Új pályák,ellenségek,fegyverek,küldetések. Ha ezek nedek lehúzásnak számítanak, akkor van számodra egy rosz hírem...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
32. Sturmtiger
2013.09.03. 19:42
A Borderlands eddigi összes kiegészítője jó volt eddig és nem is voltak drágák szóval nem értem mi ezen a lehúzás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
31. Terror
2013.09.03. 19:55
Ó, én kimondottan szeretek háromszor annyit fizetni egy részletekben kiadott játékért, hogy végre teljes legyen, mint amennyibe amúgy egy játék kerül. Ez még véletlenül sem lehúzás, aki mást állít, az eretnek, és kiátkozzuk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
30. Szaki007
2013.09.03. 20:43
Terror
Te tényleg ilyen ostoba vagy, vagy csak tetteted?
Gondolom Season Pass-ról soha nem hallottál. Ha Battlefield 3, COD day one dlc-ről lenne szó akkor egyet értenék veled, de a Borderlands esetében van egy befejezett történet és ahhoz adnak plusz játékidőt, tartalmat. Ha ezt nem vagy képes felfogni akkor túl fiatal vagy, hogy videójátékokkal játsz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
29. 5hR3kY
2013.09.03. 21:28
Elég nagy baj az hogy létezik olyan hogy Season Pass. Az már azt jelenti hogy le akarnak húzni rólad még egy adag pénzt.....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
28. David1992
2013.09.03. 22:02
Borderlands 2 alap játék jó volt (haverral kitoltuk 3-szor). A Tiny Tina DLC (Assault on Dragons Keep) - számunkra hatalmas szórakozást nyújtott a befejezett játék után, a már meglévő karaktereinkkel. Igen, nekem megérte a DLC-ért fizetni, mert co-opban (is) élvezhető (hány játék tolható ki co-opban is?) játékmenet, új, hangulatos helyek, és a sztori is remek volt. Ez nem egy befoltozott játék, amit végigjátszhatsz ha megveszed a DLC-ket.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
27. Szefmester
2013.09.03. 22:22
Terror: De itt legalább ha csak az alapért fizetsz is többet kapsz mint egynémely nagy címért + összes DLC-jéért!
Itt minden egyes DLC annyit ad hozzá játékidőben mint egy CoD, vagy MoH szóló kampánya. és akkor az egyéb újdonságok, mint az új szereplők, helyszínek, szintek, perkek még nem is voltak megemlítve!

Ezért inkább fizetek mint egy 2-3 órás játékrét... és még csak shooternek sem kell lennie.. lásd NFS:Run
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
26. Terror Szaki...
2013.09.03. 22:23
Szaki007 - nem tudom, hány éves vagy, de valószínű az apád lehetnék. Az első kiegészítőlemez, ami a kezembe került, az a Warcraft II - Beyond the Dark Portal volt. Az nem volt lehúzás. Ez az. Szimplán hülyének néznek, és látom megvan a célközönség. Méghogy season pass. Van egy regisztrált fejőstehenük. Értem én, nagyon is. Pár éve még leszoptak, hogy megadjam az elérhetőségemet, most meg még én kéne örüljek neki.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
25. HUFEUR
2013.09.03. 22:26
Általában én is ellenzem a DLC-ket, de van pár kivétel. A Borderlands DLC pont ilyen. Az alap játékot kétszer amúgy is végig kell vinni, hogy 50-es legyél, ami simán van vagy 50 játékóra. Ez már elég sok tartalom, már nem panaszkodhat. Pár hétre/hónapra a játék megjelenése után viszont megjelent egy DLC, ami nem csak adott egy-két customization-t 10 dollárért, hanem rengeteg új tartalmat 5 dollárért (5 dollár nem tudom stimmel-e, ennyi rémlik). Persze bele lehet kötni, hogy miért nem dolgoztak +2-3 hónapot a játékon és rakták az alapjátékba a DLC tartalmát, és igazából meg sem tudom indokolni, hogy ez miért jobb így, de vakok között félszemű a király, az első napos DLC-s játékok között (ami talán +1 pálya meg több multis XP legtöbb játéknál) örülhetünk ennek is.

Ha meg nem tetszik, akkor ne foglalkozz vele. Én sem vettem még soha sem DLC-t (valószínűleg a Borderlands 2-es DLC-re viszont fogok pénzt áldozni), nem is nagyon tetszik az egész koncepció, de mit panaszkodjak egy neten, semmi sem fog változni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
24. Lazahunter
2013.09.03. 22:42
Terror - 2013-09-03 19:55:22

Miről beszélünk?
Az alapjáték önmagában csak egy karival 70+ óra ... jah, eléggé félkésznek tűnik.
Az SP-ért kapott 4 DLC és UVHM pakk még min 30-40 óra tartalom úgy, hogy a nehezebb fokozatú játékidőt bele sem számoltam ... úgy még min 10-20 ...
És az egészet meg lehetett venni 1001x féláron ... fél éve vettem az egészet 8eFt-ért (alap + SP + Mecromancer), ami éppen egy teljes játék ára ... ezért meg eddig egy karakterbe tettem 145+ órát ... tényleg nem éri meg.

És ez a játék a végtelenségig húzható, mivel minden kieg külön sztori egy adott világban, azaz nincs olyan, hogy a 'teljes játék' ... akkor is teljes, ha az alap van meg, és akkor is ha veszel DLC-t, mert nem függnek egymástól.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
23. Terror Lazah...
2013.09.03. 22:49
Szerintem itt kezditek összekeverni azt, hogy végső soron mennyit tejelsz egy termékért azzal, hogy végül mennyit játszol vele. Ez hibás logika. Ilyen alapon a Gothicért ki kéne perkálnom tíz másik egyszerhasználatos játék árát, vagy az autóért annyit fizetni, amennyit használod, mert hát sok kilométer van benne. Teljesen más gyökerű a probléma.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
22. Lazahunter
2013.09.03. 22:50
Terror - 2013-09-03 22:23:25

Jah, hogy kapsz teljes játékokat megszégyenítő tartalmat egy egyébként is bőséges tartalommal megáldott játékhoz, az lehúzás ... értem ... meg azt is, hogy fingod sincs arról a játékról amiről beszélsz.

Teszem hozzá, Én magam is utálom a DLC-zést ... és min minden játéktól és DLC-től azt várnám amit ennél kapok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
21. Lazahunter
2013.09.03. 22:55
Terror - 2013-09-03 22:49:43

Egyszer játszott tartalomról beszélek az óraszámoknál, nem tartalom ismétlésekről.
Én egy karakterrel egyszer játszottam végig mindent kb 130+ óra alatt. Ebben nincs benne a különböző karakterek, nehézségi fokozatok és egyebek általi 'újrajátszás'.

És ha a kiegészítő jelzőt veszem elő a most divatos DLC helyett, akkor igenis bőven megéri a pénzét.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
20. Ranger
2013.09.04. 00:54
Én sem rajongot a dlc-kért úgy általában, de ha már dlc akkor az legyen olyan minőségű mint itt a bl2-ben. Amúgymeg ha már más játékok dlc-ivel hasonlítjuk össze ez inkább kiegészítő csak ugye digitális formában. Terror meg nem tudom miért háborog, miért fáj neki, hogy ki kire költi a pénzét, sztem az mindenki magánügye. De remélem lent a boltban is kivered mindig a balhét mert a bolognai szósz mellé nem adnak spagettit is és mekkora lehúzás már, mert külön kell megvenni hozzá, mert csak úgy teljes
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
19. damaniac82
2013.09.04. 16:00
Mindig röhögök, mikor valaki a full CD-s kiegeket hasonlítja egy DLC-hez.

Igen, Terror, a kedvedért írtam a full CD-t, ha már öreg rókának tartod magad... Ha még emlékeznél, anno a kiegészítőket is CD-n vásárolta az ember, a játék árával megegyező áron, színes-szagos dobozban, stb... Diablo, Starcraft, Warcraft, Age of Empires, Half-Life, Quake, csak hogy a nagyobbakat említsem. Mindenki megvette a kiegészítőt sírás nélkül, pedig azok sem adtak sokat a játékhoz...

Ha most - tegyük fel - egy DLC negyed annyi tartalmat ad a játékhoz, mint egy kieg., akkor logikus, hogy negyed annyiba is kerüljön, mint maga a játék... És ezek pl. negyed annyiba is kerülnek, ráadásul ha van az embernek egy kis esze, akkor Steam-en veszi meg őket akcióban és nem full áron.

(Itt értelemszerűen a normális DLC-kről beszélek, mint a BL2 kampány DLC-k, nem a skin packokról meg az ilyen kis sz*rokról...)

Jah, és hogy miért nagyon rossz ötlet pont a BL2 DLC-ket fikázni, az az, hogy a Gearbox elég jó munkát végez (Shift kódok, DLC-k, stb) azért, hogy életben tartsa a játékot - ők keressenek, mi meg szórakozzunk. Akkor mi ezzel a gond?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. Szaki007
2013.09.04. 16:26
Terror
A dúrva hozzászólásért elnézést kérek, de itt az Ön készülékében van a hiba. Az elöttem szólók leírtak mindent. Akiknek tesztett a játék többet akartak. Megkapták (minőségi) dlc formájában, egy teljes, befejezett(60+ óra játékidő) játék mellér A kiadó boldog, a játékosok boldogak. Amúgy, megértem a dlc-től való undorodat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. Terror Szaki...
2013.09.04. 17:21
Amúgy én meg pont hitetlenkedve olvasom, amiket írtok. Gyakorlatilag ugyanazt a játékot adják ki részletenként, és az összár meg jóval magasabb, mint egy A+ osztályú játék teljes ára, ráadásul ez össze van kötve egy adathalász regisztrációs rendszerrel is. És ennek önszántatokból vetitek magatokat alá, mitöbb, még örültök is neki. Oké, sok sikert. Egészségetekre.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. Magrathea
2013.09.05. 01:30
Terror: Most tényleg rossz helyen álltál neki a letölthető tartalmak elleni ágálásba. A Borderlands 1 és 2 valóban annak a példáját hozza, hogy hogyan kell ezt a dolgot rendesen csinálni. (Nekem egyedül a karakterpakkok áraival van gondom, a psyho és a mechromancer szerintem jobb lett volna ha hozzácsapják valamelyik tartalompakkhoz, de többségében tényleg tartalmas DLC-ket adtak ki.) Ha ugyanezt előadtad volna egy Mass Effect 2 vagy 3 DLC-s hír alatt, akkor mindenki bőszen bólogatott volna az érveidre. Nincs azzal semmi baj ha megjelenés után még hoznak ki nekünk minőségi tartalmat egy játékhoz.

A szélessávú internet korát éljük, régen nem lehetett eljuttatni az emberekhez ilyen könnyen az új cuccokat, tapaszokat, ezért volt, hogy nagy néha jött 1-1 kiegészítő egy címhez. A Borderlands DLC tartalmak majdhogynem kiegészítő méretűek, a Steam akciókkal tökéletesen megérik a pénzüket. Nézz csak meg egyet, láthatod majd, hogy van bennük munka.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. Szefmester
2013.09.05. 10:01
Terror: Akkor kérlek hasonlítsd össze a BL2 DLC-ket, vagy a Fallout 3 DLC-ket, azokkal amik olyasmik mint az Oblivionos lópáncél, vagy az hogy valamelyik játékban kapsz két újratextúrázást.
Van egy tippem hogy a a Bl2 DLC-ket ugyanúgy árulnák dobozos verzióban mint a Flaoout3 DLC-ket akkor nem hisztiznél/értetlenkednél, hanem tapsikolnál lelkesen.
A Bl első része GOTY-ban van meg, egy karakterrel játszottam végig, nem is 100%osra és mégis beleraktam 89 órát. CSAK 1! KARAKTER!! A Bl2, bőven több tartalommal lett ellátva, úgy hogy már az alapjátékba is vidáman bele lehet rakni egy végigjátszásra 50 órát. A többi karakterről meg még nem beszéltünk.. a DLC-kkel érkezett új karakterek pedig megint csak szorozzák a számot, ahogy a többi DLC is megnöveli a játékidőt.

Matekozzunk kicsit, egy perfekcionista játékos szemével. Tekintsünk most az első részre, mert azt ismerem jobban DLC- szemszögből (és mert megvan). Nyah...
alapjáték 50 óra első végigjátszásra.
3 nehézségi fokozat
4 karakter
ez biza 600 óra a tökéletes végigjátszásra.. csak egy alapjátékkal multi nélkül (vagy multival coopban)
Jött 4 DLC hozzá. Hoztak 4 új helyszínt, tucatnyi új küldetést, fegyvert, ellenfelet, és megemelt szintlimitet.. összesen kiegenként kb 10 órányi újdonságot belepakolva.
Ez 4(karakter)*10(tartalom)*3(fokozat)*4(DLC)=480 óra plussz. Még egy alapjáték áráért kaptam még egy alapjátéknyi időt jóformán. 1080 óra a 100%os végigjátszásra. De legyen.. beleunsz a második végigjátszásnál az első karakterrel (mert pl a többi nem is jön be), már az is 180 órányi játék.
Akkor most jöhet egy kis CoD és a random DLC-k amik csak pár multis mapot tartalmaznak? A játékhoz mennyit is adnak hozzá? kb semmit? Mennyi idő alat játszod végig a játékot? egy délután? Kettő? Oké.. multi alapú, jönnél te. Én meg azt mondom hogy a BL1-2+DLC-k is multizhatóak, arénázva, és coopban együtt.

Komolyan nem értelek. Rinyálsz a DLC-k miatt... nem kötelező megvenni őket. Ahogy régen se volt kötelező a kiegek bolti megvétele. Akkortájt nem vehetted meg a neten a tartalmakat, így a készítőknek a kiegészítők készítésében kellett megoldaniuk a játékok támogatását. Ma már a boltban alig kapsz kieget, mert nagyobb az összege mint egy átlag DLC-nek, még ha arányosan kb ugyanannyit nyújtanak. DE! Van a BL-hez 4 DLC, abból én vehetek csak egyet, vagy kettőt is, nem kell megvennem mindet. Fele kiegészítő, fele árért. Ha ezt nem látod be akkor képtelenség neked elmagyarázni miben is áll a tévedésed.

És mielőtt lenéznél, hogy tapasztalatlan meg kezdő vagyok, meg tacskó... 25 éves játéktapasztalatom van. Szóval van némi fogalmam arról hogy mik voltak a kiegek, a stand alone kiegek, és a DLC-k, és azok a folytatások amik inkább csak kiegek, de annak is kevesek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. Terror Szefm...
2013.09.05. 10:39
Egyrészt fentebb kifejtettem, hogy nem a tartalom vagy játékidő a probléma, hanem az egy darab termék részletekben történő értékesítése, felárral. Ha játékidő vagy tartalom alapján kéne fizetni a játékért, az egy másik téma volna volna. Másrészt pedig a nem kötelező rész az persze nagyon jól hangzik, de nem csak addig nem elérhető tartalmat ad a dlc, hanem konkrétan korlátozást is felold, például level cap. Ez pedig kibaszás, akárhogy nézem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. damaniac82
2013.09.05. 11:36
Kedves Terror... Miért ignorálod, amit már többen is leírtunk? Ugyanazt a baromságot hajtogatod újra...

Tehát, mikor a Diablo kijött, majd hozzá a Hellfire, akkor az egy játék volt két darabban? Továbbá

Diablo 2 + Lord of Destruction?
Quake 3 + Team Arena?
Quake 2 + a két kiegje?
Quake + a két vagy három kiegje?
Starcraft + Brood war?
Warcraft 3 + Frozen Throne?
Warcraft 2 + az általad is említett kieg?
Age of Empires + a kieg?
Age of Mythology + a kieg?

(megint csak a nevesebbeket említem, amikkel anno én is játszottam...)

Ezeknél is ezen pörögtél? Mert kb. annyi a különbség, hogy azt anno CD-n kaptad, most meg netről szeded le...

Btw a level cap emelést sokáig nem akarta a Gearbox, de végül megadták, mert MI, játékosok követeltük tőlük. Amúgy számodra milyen korlátozást jelent az emelt level cap? Nem tudod végigvinni nélküle a kampányt vagy mi? Ha nem akarsz a DLC-kkel játszani, simán végigtolod a kampányt az összes karakterrel, az összes fokozatban, aztán uninstall és játszol mással. Multizni tudsz anélkül is, hogy level capen lennél, szóval még azt se mondhatod, hogy kimarad a multi az életedből...

No mindegy, részemről befejeztem. Te most kb. szélviharral szemben hugyozol, akárhogy nézem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Terror daman...
2013.09.05. 11:57
Én is befejeztem már fentebb. Nyilván ez egy kurvajó és tisztességes üzleti modell, tapsoljál hozzá.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Szefmester
2013.09.05. 12:04
A fallout 3-ban volt level cap ha jól emlékszem, egy inygenes moddal meg fel lehetett tornáyszni 99.ig a szintet. jah hogy a mod bizonyos tekintetben DLC? Én kérek elnézést.. de biztos ezt akartad volna reagálni, hogy a csúnya fejlesztőbácsik milyen gonoszul lekorlátoztak.

Biztos vérig voltál sértve akkor is amikor a Bladur's Gate alapjátékában elérted a szintlimitet, pedig te szerettél volna 255. szintig is eljutni. Végülis annyit biztos kezelnie kellett volna nem? De ne álljunk meg.. ha már a 255. szintig el lehetett jutni akkor miért is lett volna ott lekorlátozva a játék? Irány a végtelen fejlődés!

De komolyan.. milyen kibaszás már (te szavaiddal élve) hogy a készítők kiadnak egy játékot amit megterveztek, majd eladják, és adnak ki hozzá opcionális tartalmakat... ráadásul néha INGYEN IS! Fujj.. nem szabadna ilyet csinálniuk. Egyszer kell elkezdeni dolgozni a játékon és a véglegest kiadni. Hát milyen dolog már pl az MMO-kban is a kiegek, meg a nagy peccsek... hát szabad ilyet csinálni? A WoW-ot is már egyből pandákkal meg liccs kingekkel, meg 4.003as peccsel ellátva lett volna szabad kiadni, nem pedig 1.0 verzióként hogy majd utána adagolják...

Ugye milyen mocskok? Ráadásul még el is várják hogy 2-3 havonta egy új játék árának megfelelő összeget fizess nekik... A szemetek még Kennyt is kicsinálták volna ha tudják!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Terror Szefm...
2013.09.05. 12:18
Baldur's Gate-ben magam írtam át egy file-t, és már generálta is tovább a játék a következő levelhez szükséges XP-t. Borderlandsben pont nem sikerült rájönnöm, hova nyúljak bele, de az UT editor sem remekelt az adatfile-ok kibontásában. Az ingyen DLC pedig nincs ingyen, csak szeretnéd. Az elég ritkán fordul elő, hogy az adataid megadása nélkül hozzá tudj jutni, remélem tudsz követni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Szefmester
2013.09.05. 12:35
öhm .. nem... Tudod volt már rá példa hogy a játék jelezte hogy talált frissítést. Le is szedte, majd amikor olvasom a what's new részt akkor egy csomó fejlesztés került bele.. És nem kért semmit. Regelni sem kellett sehova.. a tracking cookiek száma sem gyarapodott, sem egy sem két specifikus keresővel sem.. nem volt utána hálózati forgalom ha nem ment mellette semmi más.

Amúgy biztos miután átírtad a játékban a level limitet, akkor hősként ünnepelted magad hogy a főellenséget úgy ölted le mint az átlag játékos kimaxolva a közönséges fogadói patkányokat...

A level limit nem azért kerül a játékba hogy majd később a DLC-kben emelgethessenek rajta.... Nagy tévedésben élsz ha ez a cél. Azok a játékok amik fix statokkaldolgoznak ott a level limit sima designeri döntés, hogy a játékosok ne farmolják fel magukat félisteni szintig, hogy majd a végjátékban csak végigmasírozzanak a főellenségen. Ahol pedig nem fix statokkal dolgoznak, ott többnyire a játékoshoz igazodik a környezet. Azaz a főellenséget csicska 3. szintűként ugyanúgy meg tudod ölni mint 20. szinten hiszen hozzád igazodik az ereje. Lás az Elder Scrolls játékokat, ahol alacsony szinten az adott helyen patkányok, később csontik, még később minotaurok jönnek, még később meg már miniatűr főellenségek. Mindössze az esetleges perkek okozhatnak könnyítést a játékosnak, de egy jól megtervezett játéknál a veled erősödő ellenfelek pontosan szinten tartják a nehézséget.

A borderlands-ben is a megfelelő zónákban mászkálva megkapod a kihívást. Sajnálom nagyon ezt a fajta rendszert, hiszen az első helyszínen talált pisztoly ugyanúgy ölésre képes mint a játék végén található.. csak az előbbivel a végén szembekerülő ellenfelek örökkévalóságig élnének... Nekem tényleg csak ez a bajom ezzel a rendszerrel.

Amúgy ha már az adataim kiadásáról van szó... van okostelefonod, bankkártyád, törzsvásárlói kártyád, internet előfizetésed, kábeltévé előfizetésed, adószámod, tb számod, e mail fiókod, FACEBOOK accountod, esetleg egyéb KÖZÖSSÉGI oldalon fiókod.. google-t használsz keresőnek? Saját fejlesztésű oprendszert és böngészőt használsz? Van tűzfalad? Saját? Másé? Több rétegben is van netán? Ha bármelyik első kérdéskupacra is igen a válaszod, akkor téged MÁR MOST követnek...

ui: Nagyon sajnálom ha ezzel összetörtem benned valami reményt...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Terror Szefm...
2013.09.05. 13:22
Ha sima designeri döntés, akkor később gondolom a szentléleknek köszönhető, hogy a DLC-ben emelnek rajta, nem? Ez csak merő véletlen? Hallottam ilyen magyarázatot, hogy na igen, mert az új helyszín így meg úgy, csak éppen már ott is a szintedhez igazodó ellenfelek vannak. Ráadásul jó balance-t teremteni lehet ilyen hülye korlátozások nélkül is, ezer és egy RPG a példa rá. A loot meg elég szar, főleg az első Borderlands-ben, asszem az egész játék alatt négyszer cseréltem fegyvert, és lehet, sokat mondok. Jó duma, hogy véletlenül generált millió fegyver, csak éppen százévente egyszer találkoztam olyannal, ami jobb annál, mint amid már van. Az adathalászatot meg szerintem félreérted, amiért van gmail címem, attól az adataim még nincsenek a játékkiadó tulajdonában.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Asagrim Terro...
2013.09.05. 14:22
Borderlands 2-ben fel se tudok idézni egy számot még megközelítőleg se, hogy hányszor cseréltem fegyvert. Még a jobbak is, amik huzamosabb ideig maradtak nálam, mint a rakétavető is legalább háromszor cserélődött, a többi meg még többet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Terror Asagr...
2013.09.05. 14:40
Ja, a kettes jobb ebből a szempontból, viszont az első rész nem igazán villogott ezen a téren.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Magrathea
2013.09.05. 18:15
Én a General Knoxx DLC után nem győztem próbálgatni az új pukkákat. Voltak azért az egyben is jók. Az viszont tagadhatatlan, hogy a második rész szinte minden szempontból túlszárnyalta az elsőt, pedig az is nagyon jó game volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. 5hR3kY
2013.09.05. 23:24
Az a baj hogy a Stealbox, csak a DLC-kből akar megélni már jó ideje. Meg lehet nézni az A:CM játékot. A Steam 75%-os akciójában 5 euróért osztogatta, de úgy sem kellett senkinek https://www.facebook.com/Steam/posts/10151624373277339 Az alapáron 20 eurós játékhoz ettől függetlenül még próbálják rásózni az balekokra a 30 eurós season pass-t..... Ne mondja senki nekem hogy ez nem lehúzás!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. hydra.x01
2013.09.06. 02:30
steam summer sale alatt meglehetett venni 75% -on midnent. 2250HUF alapjatek. az sztem eleg jo volt es nem draga ha az ember tenyleg multizik is.
sc2-n kivul sose vettem game full aron.

amugy nem kotelezo kiadni semmilyen adatot.. nem kotelezo regelni a shiftbe. golden key szart sem er lvl50 vagy 61en. orange stuffok mindig jobban utnek. szoval nincs semmi adathalaszat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Szefmester
2013.09.06. 12:27
Terror:

Komolyan nem értelek... ha boltban adták volna lemezen akkor vernéd az üleped a földhöz örömödben, ha meg netről lehet letölteni akkor meg már maga a sátán találta ki. Ember.. nagyon szánalmas már amit művelsz.

Én most játszom végig a második karakterrel az első részt, és a második végigjátszást fogom hamarosan elkezdni... de nem mondhatnám hogy 4 fegyvercseréből megoldható lett volna a játék. Mondjuk nem is csak végigszaladok a játékon, hanem minden küldetést megcsinálok, nem csak a főbbeket. Tény hogy vannak benne olyan fegyvertípusok amiket elég ritkán cserélek, mert nem találok jobbat. Megnéztem egy editorban milyen fegyvereket lehetne benne találni. Hát messze jobbakat mint amiket tényleg találok. Csak éppenséggel az amit találok az átlag. Kicsit olyan mintha 3d6-al akarnál dobatni fegyver minőségre.. dobhatsz 18-at, és 3at is, de a dobások átlaga az olyan 9-12 között lesz végül. Lehet az egyik kocka 6os, de a többi csak 1es 2es... De azért rinyálni hogy nem vagy szerencsés és nem a legjobbat kaptad meg... hát bocs.
Volt olyan fegyverem (egy pisztoly) ami közel max stattal rendelkezett a szintemhez képest, és sokáig csak megközelítőleg sem találtam másik olyat. De aztán hipp hopp, megint találtam egy olyat ami nagyságrendekkel jobb lett, és az is közel a maxhoz. 45. szinten találtam olyan fegyvert amit a 23. szinten találtam is überelt. Ez nem tervezői hiba, vagy "sza* a játék" jelenség. Csupán 23. szinten marha szerencsés voltam egy ládánál.

A szintlimit emelése meg eddigi tapasztalataim alapján sosem úgy történt, hogy hasrapacsi után megemelték és örülj paraszt felkiáltással eléd vetették minden extra nélkül, hanem adtak egy olyan új zónát a játékhoz ahova KELLETT! az a plussz pár szint.

Nem értettem félre az adathalászatot... ne aggódj.. csak szerettem volna érzékeltetni veled azt a színtiszta ostobaságot amit árasztasz magadból. Kívánom hogy élj tovább büszke rettegésben hátralevő életedben, mert szörnyűségeket csinálnak a fejlesztők azzal a tudással hogy te letöltöttél tőlük 2 teljes DLC-t is. Persze a lényeges információkat rólad mindenki más tudja, csak a gonosz fejlesztők ne tudhassák meg...

vicc...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Terror Szefm...
2013.09.06. 13:16
Szefmester:

Hagyjuk a dumát és mondj nekem egyetlenegy okot, amiért a jelen rendszer jobb, mintha bemennék az üzletbe és megvenném az egészet egyben, vagy anonim módon letölteném legálisan, szintén egyben, egy teljes játék áráért. Ha mindenki mmás tud rólam lényeges infókat, akkor keress rá a vállalatod adatbázisában, és mondj rólam lényeges infókat. Az adathalászatot nem rtetted félre, de végül is mégis.

Cut the bullshit. Egyetlen egy okot mondj.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!