iPon Hírek

Gears of War jön Kinectre (Nem a Gears3!)

Dátum | 2010. 11. 16.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A jövő hónapban esedékes Video Game Awards rendezvényen bemutatásra kerül egy Gears of War játék Kinect-re. A Microsoft a Spike TV-n fogja tehát bemutatni az újdonságot. Illetve, hogy mennyire nevezhető annak azt még nem tudjuk, nem tisztázott ugyanis, hogy egy teljesen új, kifejezetten Kinectre megálmodott játékról van szó, vagy egy korábbi Gears átiratáról.

Annyi biztos, hogy a "normál" sorozat következő epizódja, vagyis a Gears of War 3, jövő ősszel érkezik. Az Epic Games új játékában nyoma sem lesz a mozgásérzékelő technológiának, ezt már Cliffy B is megerősítette a Twitterén.

Jó lenne már valami konkrétum azzal kapcsolatban, hogyan akarnak shootert rakni Kinectre. Mi egyelőre csak "Better with Kinect" kategóriában tudunk ilyesmit elképzelni, azaz, hogy kontrollerrel irányítunk, egy két aprósággal fokozva az élményt (pl.: arra fordul a kamera amerre a fejünket fordítjuk).

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. YuGabe
2010.11.16. 23:09
Voice command, dodge, minigame-ek...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. gebana
2010.11.17. 08:29
irányítani is lehetne dőléssel, lőni egyértelmű, fedezékbebújás a guggolás, hogyazrdögbe ne lehetne teljesen irányítani?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. salaxx
2010.11.17. 13:56
a "lőni egyértelmű" reszt kifejtened ha mar annyira egyertelmü? ...mert ujjakat nem erzekel a cucc
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. rootshaper
2010.11.18. 11:31
"pl.: arra fordul a kamera amerre a fejünket fordítjuk"

hat annak tenyleg marhasok ertelme lenne. eppen kifele nezel az ablakon es kozben romma lonek, mert attol, hogy arrafordult a kamera te meg nem latsz semmit! ezen el kene gondolkozni, hogy a TV egy sik felulet, nem pedig korbe van korulottunk minden iranybol.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. rootshaper
2010.11.18. 11:34
egyebkent meg nem tudom elkepzelni a helybenfutasos elore haladast mint opciot. az egesz kinect tul lassu es nincs semmi feedback-je. neztem ebbol a benga kinect-re irodo StarWars jatekbol azt a videot, hat az is szanalmas. az a tempo... lassu az egesz, nincs meg az az erzet, hogy porog az akcio.

vannak dolgok amik kinect-hez passzolnak ( a gagyi ugrabugralos meg fitnessz jatekok ) meg vannak amik NEM ( mint pl a GoW, vagy a kardozos SW dolgok )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!