iPon Hírek

GeForce 258.96: megvan a WHQL minősítés

Dátum | 2010. 07. 20.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MEGJELENÍTÉS

Egy hete már megjelent az Nvidia legfrissebb meghajtóprogramja, amely a GeForce 258.96-os nevet viseli, ám a korábbi hírekben bemutatott változat még csak „kiadásra jelölt” szoftver volt, azaz még várt a WHQL minősítésre. A driver most végre megkapta a WHLQ pecsétet is, így most már végleges, hibamentes verzióról beszélhetünk, amely ugyanazokat az újításokat és teljesítmény növekedéseket kínálja, mint amelyekről a non-WHQL kiadás esetében a napokban már beszámoltunk.


Címszavakban azért felfrissítjük, hogy mit kell tudni a friss szoftvercsomagról. A GeForce 258.96 esetében elérhetővé vált a 3D Vision Surround támogatás, de az új szoftver emellett némi teljesítménynövekedést is kínál a GeForce GTX 400-as sorozatú videokártyák számára. A sorból természetesen a nemrégiben megjelent GeForce GTX 460 támogatása sem hiányozhat.

A GeForce 258.96 érkezésével számos kisebb-nagyobb hiba javítására is számíthatunk, amelyeknek pontos listája itt (Windows XP) és itt (Windows Vista & Windows 7) olvasható. Hibajavításból túl sokra ne számítsunk, ugyanis az Nvidia fejlesztőmérnökei hibavadászat helyett inkább az optimalizációkra és az új szolgáltatások aktiválására helyezték a legfőbb hangsúlyt.

Az új driver számunkra megfelelő változatát innen szerezhetjük be.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. twollah
2010.07.20. 18:55
Kijott a notebookos WHQL verzio (258.96) is.
Bovebb info arrol itt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!