iPon Hírek

GeForce GTX 285 és GTX 295 vízhűtő blokkok

Dátum | 2009. 01. 12.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MEGJELENÍTÉS

Az Nvidia legfrissebb, 55 nm-es GPU-val ellátott csúcskártyái még csak nemrégiben debütáltak, ám a német székhellyel rendelkező gyártó, az aqua computer máris elkészítette a hozzájuk való, minőségi vízhűtő blokkokat. A kártyákhoz kínált termékek önmagukban még nem elegendőek, használatukhoz rendelkeznünk kell komplett folyadékhűtő rendszerrel, ugyanis a csomag nem tartalmaz vízpumpát, csöveket és hőleadó radiátort sem.

Blokk a GeForce GTX 295-höz.
A GeForce GTX 285-ös és GeForce GTX 295-ös modellekhez tervezett vízhűtő blokkok minőségi, nagytisztaságú rézből készültek és tökéletes hűtést biztosítanak az egy- és a két GPU-val ellátott termékekhez. A GeForce GTX 295-ös, két nyomtatott áramköri lapból álló modellhez kifejlesztett hűtőblokk a gyártó közleménye szerint a meglévő vízhűtő rendszerekbe a víz áramlását tekintve sorosan, vagy párhuzamosan bekötve is használható, utóbbi módhoz egy "T" csatlakozó alkalmazására is szükség van. A hűtő 1/4 hüvelykes csatlakozók segítségével fogadja a vízhűtő rendszer csöveit. A blokk a hét folyamán kerül forgalomba, ám várható végfelhasználói árával kapcsolatban egyelőre nincsenek információk.

Blokk a GeForce GTX 285-höz.
A második blokk az Nvidia egy GPU-s csúcskártyájához, a GeForce GTX 285-ös változathoz készült. Maga a blokk mindössze 8 mm-es vastagsággal bír, a nagytestvér aquafrax GT295-höz hasonlóan ez a termék is 99,9%-os tisztaságú réz felhasználásával készül és 1/4 hüvelykes cső csatlakozókat tartalmaz. A réz mellett rozsdamentes acélt és plexit is felhasznált a termék előállításához a német vállalat. A január 15-én megjelenő GeForce GTX 285-ös modellhez passzoló blokk várhatóan 89,90 eurós áron lesz elérhető. A termék a vállalat állítása szerint szintén a hét folyamán kerülhet a boltok polcaira.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2009.01.12. 10:15
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!