iPon Hírek

Gémkapocsnyi pendrive az Imation-től

Dátum | 2008. 06. 26.
Szerző | Gabriel
Csoport | ADATTÁROLÁS

Az ilyen eszközök terén természetesen általában az a cél, hogy minél nagyobb kapacitást kínáljunk minél kisebb fizikai méretben és/vagy legalább valami különleges dizájnnal rukkoljunk elő. Ezúttal azonban az Imation kissé szakított ezzel a tradícióval.


Bár a kis fizikai méretre nem lehet panasz (lásd kép), azonban az Atom Flash nevet viselő kínálatukat ezúttal nem fölfelé bővítették, hanem - mondhatni merőben szokatlan módon - lefelé, és előálltak egy 1GB-os verzióval is. Persze nyilván lehet igény erre is, és lehet, hogy sokaknak csak ekkora kell, csak a megszokott trendekhez képest szokatlan.

Képességeit tekintve rendelkezik mindazzal, amit manapság egy decens pendrivetól elvárhat az ember: jelszóvédettség mindenekelőtt, ReadyBoost-alkalmasság, hogy valamelyest megtámogathassa a sánta Vista-kat, és persze széleskörű kompatibilitás: bármilyen gépről is van szó, ha van rajta USB-port, akkor működik vele.

Legfőbb pozitívuma természetesen az ára, ami mindössze $18 - de a választék még húzódik tovább is: 2, 4 és 8GB-os modellek egyaránt kaphatóak, ahol is a legnagyobb kereken $100-at kóstál.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások