iPon Hírek

Genius digitalizáló tábla fotószerkesztésre, grafikai munkára

Dátum | 2012. 06. 27.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az EasyPen M610XA típusjelzéssel ellátott újdonság viszonylag nagy, 15,24 x 25,4 centiméteres érintőkijelzővel kerül a boltok polcaira és 4:3-as, illetve 16:9-es módban egyaránt képes üzemelni. A rendkívül vékony újdonság négy darab expressz gombbal rendelkezik, amelyekkel a főbb, leggyakrabban használt funkciók azonnal elérhetőek munka során (Visszavonás, Radírozás, Nagyítás, Kicsinyítés), így hatékonyan és gyorsan dolgozhatunk. Az érintőkijelző felső részén tizenhat darab programozható cella is jelen van, amelyek Microsoft Office és internet parancsikonokként funkcionálva jelentősen megkönnyítik, illetve meggyorsítják a navigációt, illetve a különböző funkciók elérését. A tábla tetején érintőceruza tartó is található.

A digitalizáló táblához járó vezeték nélküli érintőceruza 1024 nyomásszintet tud megkülönböztetni, így a rajzolás alkalmával a nyomás erősségének változtatásával vastagíthatjuk az adott vonalat, míg kisebb nyomás kifejtésével vékony vonalak rajzolhatóak. Az érintőkijelző pontos, 4000 LPI-s felbontással érkezik és másodpercenként 200 művelet érzékelésére képes (200 RPS – Report Rate per Second).


Az eszköz USB porton keresztül kapcsolódik az asztali számítógépekhez és noteszgépekhez. A Genius táblája akár még egérként is használható. A bal egérgomb funkcióját az érintőceruza lenyomásával helyettesíthetjük, a jobb egérgombot és a görgető funkciót pedig az érintőceruza beépített gombjai helyettesítik.

Az újdonsághoz jár az Adobe Photoshop Elements 9-es verziójának windowsos és maces kiadása, valamint a Corel Painter Essentials 4 is. Windowsra kapunk még PenDrawer alkalmazást, sőt, PenSign és Pen Toolbar is rendelkezésre áll – előbbi aláírás készítésekor, utóbbi pedig kézzel írott jegyzetekhez jön jól. A dokumentumokat Wordben, Excelben és PowerPoint-ban is elláthatjuk aláírásunkkal, sőt, aláírt e-mailek küldésére is van mód.

A Genius EasyPen M610XA egyszerre rajtolt Amerikában és Európában, az ára pedig 27 000 forint körül helyezkedik el.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. gunclub
2012.06.27. 22:04
Én eddig akany hanyszor dolgoztam genius padon , sose voltam megelégedve.A legolcsóbb Wacom is jobb volt nála Lehet az uj széria jobra sikerül
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Flegeton
2012.06.28. 03:21
egyet értek!
A ceruzából már kikerült az elem?
Ilyen áron már akár egy intuos 3 ast is lehet kapni használt piacon.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!