iPon Hírek

Get Even: újabb next-gen shooter

Dátum | 2014. 01. 08.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Painkiller és a Deadfall Adventures fejlesztői, vagyis a Farm 51 egy FPS játékkal készülnek az új generációra, ez a Get Even. A lengyel stúdió valamikor 2015-re tervezi a játék megjelentetését PC-n, PS4-en és Xbox One-on. A játék az új trendekhez igazodva megkísérli elmosni a single és a multiplayer közötti határokat, de ott van az ambícióik között a fotórealisztikus grafika is, melynek elképzeléséhez az alanti trailer segít minket hozzá. A single és multi keveredése pedig úgy fog kinézni, hogy elindulhattok egyedül vagy ismerőseitekkel küldetéseket végrehajtani, ám azt soha nem tudhatjátok az ellenfeleiteket a gép vagy más játékosok irányítják majd. A realisztikus hatást a környezetek beszkennelésével érték el... Az sztori két egymást keresztező narratív szálból áll majd össze, az általatok követett út határozza majd meg a hősötök személyiségét a történet előrehaladtával. Vannak thriller és horror elemek is, a játékmenetnek pedig fontos eleme lesz a felfedezés. A Get Even használ fedezékeket, így tudtok majd biztonságosnak tűnő helyekről kilövöldözni. A fegyvereiteket összeköthetitek majd a játékbeli okostelefonotokkal, így a mobilotokon nézhetitek, hogy hova lőtök ki a falak mögül... A független fejlesztőcsapatnak nem célja, hogy a legnagyobbakkal versenyezzenek, de hiszik, hogy nagyon sok terük van így is a kreativitásuk kiaknázására az FPS műfajon belül. A Get Even inkább azoknak szól majd, akik többet vagy mást akarnak, mint amit a szokásos háborús shooterek nyújtanak.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. standoff
2014.01.08. 15:44
Nem néz ki rosszul! Először azt hittem, hogy sima kamerás felvétel, de aztán kiderült, hogy nem!
Azt is hozzá kell tenni, hogy már korábban is láttunk ilyen hasonló animációs kisfilmet, és amire kijött volna a játék, addigra vagy nem úgy nézett ki, amit promóztak, vagy egyáltalán nem is jelent meg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Floki
2014.01.08. 18:19
Mert ennek a 90 % -a "sima kamerás felvétel volt" és csak kis hányada játékmotor....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. gab78
2014.01.09. 00:41
Nem kamerás, hanem 3D scanner-es.

http://www.betterreality.pl/
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. gabesz7630
2014.01.09. 08:29
gab78:
Altalaban osztom a velemenyed de most nem.
Ez kameras sima video nagyreszt.
A 3d scanner azt jelenti hogy behuznak egy valamit ami aztan a szamitogep polygonokra bont es o szamolja ki gyak uaz. mint a sima grafika csak nem egy grafikus modelezzi ki .
Ugyanugy kell ra textura stb.
Ez meg egy szimpla videokameras felvetel.
Amugy a grafika reszen meg semmi olyat nem latok amitol tobb lenne mint egy pc-re normalisan megirt es a pc kepessegeit maximalisan kihasznalo game.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. FaL
2014.01.09. 08:40
nem akarok hülyeséget mondani, de nem lesz nagyon 'fura' ha ilyen szép, majdnem tényleg fotorealisztikus környezetben (mert a video alapján tényleg ahhoz közelít) a megszokott (a jelenlegi elterjedt technologiákkal megvalósított) minőségű karaktermodellek fognak rohangászni? Kb. olyan lenne mint ha egy animációs filmben gyurmafigurák lennének a CG környezetben... vagy ezt csak én érzem így?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. DogTheDog
2014.01.09. 13:11
Minden kamera egy scanner.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Floki
2014.01.09. 14:49
A trailer-ben váltakoznak az élő felvételek, a játék motorjával készült jelenetekkel - melyekben létező környezetek beszkennelt változatait láthatjuk. A kettő között még mindig óriási minőségbeli különbségek vannak, ami nem baj, egy lépés előre ismét a realisztikus(abb) megjelenítés felé, de ez még távol van a fotóralisztikus minőségtől. Drukkolok nekik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!