iPon Hírek

GH: Warriors of Rock megjelenési dátum

Dátum | 2010. 08. 06.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Guitar Hero: Warriors of Rock szeptember 24-én jelenik meg az Egyesült Királyságban, 28-án pedig Észak-Amerikában. Remélhetőleg Európa többi részén is 24-én landol a boltok polcain...

Thomas Tippl örömmel jelentette a hírt befektetőinek, a zenés játékok piacán történt hosszabb-rövidebb kihagyás után. "A Warriors of Rock lesz az idei egyetlen Guitar Hero játékunk, a nevéből és a köré épített marketingből kiindulva kellő várakozást kelt majd a vásárlókban és kereskedőkben."

"Az idén megjelenő játék elsőként hoz mély sztori módot, több kihívással, mint eddig valaha, rock inspirálta új hardvert és a lehetőséget, hogy használd a meglévő Guitar Hero zene gyűjteményed ami mellé jár egy 95 dalból álló kivételes új válogatás. Az első egymillió példányhoz hozzá jön a 10 év után megjelent első új Soundgarden album is."

Persze az utolsó mondat ránk nem vonatkozik, de azért egy említést megért az új Soundgarden. Korábbi hírünkhöz katt ide.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. YuGabe
2010.08.06. 19:40
Jóféle, pont a szülinapomon már tolhatom is
Az új gitár nagyon durva, hogy cafatokra szedhető, de a RB3 gitár alázni fogja, mivel az... hát az eredeti gitár lesz, amivel Rock Bandezni IS lehet...
Meg engem annyira nem fog meg az egész metálos, túl rockos téma, de azért lesz néhány szám, ami miatt megéri majd kipróbálni szerintem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. csab959
2010.08.06. 23:36
Csak lenne PC-re is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!