iPon Hírek

Ghost Recon: Future Soldier

Dátum | 2010. 02. 10.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Ubisoft egyik féltve védelmezett titkos projektjéről lehullt a lepel, ez pedig nem más mint egy új Ghost Recon játék, a Future Soldier. A taktikai shooter legújabb folytatása várhatóan ősszel landol a boltok polcain.

A szemfülesebb rajongók már december óta tudhattak a dologról, ugyanis a cég akkor védette le a játék alcímét, amit a superannuation rögtön ki is szúrt. Visszatérve a hivatalos bejelentésre, a kiadó élvonalbeli technológiát, high-tech prototípus fegyvereket és modern egy, illetve többszemélyes játékmódokat ígér.

Mindazok, akik megvásárolják a Splinter Cell: Conviction játékot automatikusan meghívót kapnak a Future Soldier multiplayer bétatesztjére, ami nyáron lesz esedékes. Ami pedig a platformokat illeti, van egy jó és egy rossz hírem van a PC-s tábornak. A jó, hogy a játék az ő platformjukra is kijön a PS3 és az Xbox 360 mellett. Rossz, hogy azt még nem mondták mikor, de feltehetően valamivel a konzolos változatok után jelenik csak meg, amelyek egyébként egyszerre startolnak.

Bemutatkozó trailer:
                          

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. pietro84
2010.02.11. 08:20
devárom már! jónak igérkezik a sok cod 6 multizás után, jólesz majd egy kis változatosság
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!