iPon Hírek

Gigabyte barebone vízhűtéssel

Dátum | 2007. 11. 20.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Gigabyte Eagles kódnévvel egy új barebone rendszert kíván hamarosan piacra dobni, amely beépített vízhűtéssel is fel van szerelve. A gyártó újdonsága minőségi és rendkívül erős hardver elemekből épül fel, a vállalat nem titkolt célja, hogy új termékével a játékos társadalom tagjait kívánja meghódítani.

Ez lenne az Eagles barebone?
A kifejezetten játékosok számára készített rendszerben Intel X38-as lapkakészlettel szerelt GIGABYTE GA-TX38DUXH-GB1 alaplap lesz jelen. A deszka különlegessége, hogy tulajdonképpen egy hibrid példány, amely DDR2-es és DDR3-as memóriákat egyaránt képes fogadni, persze nem egy időben. A megfelelő teljesítmény érdekében a gép egy 8800 GTX-et, WD 1500 ADFD Raptor merevlemezt, valamint valószínűleg Gigabyte márkájú 800W-os tápegységet kap.

A nagyteljesítményű hardver elemek hűtéséről a beépített vízhűtő-rendszer fog gondoskodni. Az alapnak köszönhetően a rendszerben 12 darab USB 2.0-ás port valamint Intel 10/100/1000 Mbps-os hálózati vezérlő is jelen lesz. A készülék ATX-es formátumú háza 210 mm (Szé)x 430 mm (Mé)x 460 mm (Ma)-es méretekkel fog rendelkezni.

A Gigabyte Eagles pontos megjelenésével, illetve árával kapcsolatban egyelőre nem szolgált információkkal a gyártó.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.11.20. 18:50
vissza a hírhez

A Gigabyte Eagles kódnévvel egy új barebone rendszert kíván hamarosan piacra dobni, amely beépített vízhűtéssel is fel van szerelve. A gyártó újdonsága minőségi és rendkívül erős ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!