iPon Hírek

Gigabyte: itt a BIOS frissítés az iPhone hibára

Dátum | 2009. 11. 10.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A P55-ös alaplapokkal és Windows 7-es operációs rendszerrel ellátott konfigurációk esetében sokszor az iPhone szinkronizálás egy hiba miatt lehetetlen: a szinkronizációs folyamat elején a rendszer hibaüzenetet vág a felhasználó arcába, majd az iPhone szinkronizációs kábelének eltávolítása után a Windows még egy hibaüzenetet dob fel. A gyártók már napok óta vizsgálják a problémát: az elsődleges vélemények szerint a megoldást a BIOS környékén kell keresni.

Gyorsan reagáltak.Néhány nappal a hiba bejelentése után most a Gigabyte mérnökei nem mással, mint a megoldással jelentkeznek: a vállalat BIOS frissítéseket kínál a P55-ös alaplapjaihoz. Igaz, ezek a fájlok még csak béta verzióban vannak, de így is száműzik a kellemetlen szinkronizációs hibát. Ezzel egy időben az Apple, a Microsoft és az Intel még mindig a hiba pontos okának felderítésével vannak elfoglalva. A friss BIOS-ok a gyártó összes P55-ös alaplapjához elérhetőek, így nem csak a sima P55-ösökhöz, de az éppen a napokban a boltok polcaira kerülő P55A sorozatú termékekhez is találunk frissítést. A P55A modellek a hagyományos megoldásoktól annyiban különböznek, hogy SATA 6 Gbps-os és USB 3.0-s portokkal is fel vannak vértezve.

A szinkronizációs hibát orvosló frissítések tényleg beváltották a hozzájuk fűzött reményeket, így hamarosan egyéb gyártók is előállhatnak P55-ös alaplapjaikhoz készített friss BIOS-aikkal. Aki rendelkezik iPhone-nal és a Gigabyte valamelyik P55-ös alaplapja teljesít szolgálatot a rendszerében, feltétlenül látogasson el a gyártó hivatalos weboldalára, és keresse meg az alaplapjához tartozó legfrissebb BIOS-t, persze csak akkor, a Windows 7-es operációs rendszert használ, ugyanis csak ennél a szoftvernél jelentkezik a fent említett szinkronizációs hiba.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. hpeter105
2009.11.10. 15:03
mekkora forma =>hibaüzenetet vág a felhasználó arcába lol cikk
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!