iPon Hírek

Glitch – vissza bétába

Dátum | 2011. 12. 02.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Glitch című excentrikus böngészős mmo, melynek készítésében a Katamari Damacy alkotója, Keita Takahashi is közreműködött, két hónappal indulása után visszakerült bétába. Az alkotók a  hivatalos oldalukon kiadott közleményben azzal indokolták döntésüket, hogy szeretnének pár olyan nagyobb változtatást eszközölni a játékon, amely biztosítaná annak hosszú távú sikerét.

Az első változtatás arról szólna, hogy a játékosok számára gyorsabban mutatkozzon meg a játék lényege, és így hamarabb juthassanak el az élvezetes részekhez.

A második nagy feladat, hogy azok számára, akik túljutottak a kezdeti nehézségeken, és beleszeretek a játékba, olyan kreatív eszközöket biztosítsanak, melyek segítségével érdekesebb módokon változtathatják meg a világot, pl. saját helyszíneket alkothatnak, új épületeket emelhetnek, megszervezhetik a beérkező erőforrásokat, és rugalmas szövetségeket hozhatnak létre, melyek segítségével közösen még nagyobb dolgok megalkotására lehetnek képesek.

Az alkotók azt remélték, hogy a menet közben szervesen beintegrálják az újításokat a játékba, de mivel nagy mértékű játékmechanikai változtatásokról van szó, ezért jobbnak látták, ha visszamennek bétába. A Glitch továbbra is játszható lesz, és folyamatosan bővül, de a nem kritikus bugok javítása némileg lelassulhat. A fejlesztők egyelőre nem tudták megmondani, mennyi időbe telik a változtatások implementálása. Bárki, aki eddig pénzt költött a játékra, és úgy érzi ezzel megkárosították, visszakérheti a hivatalos honlapon.

Kapcsolódó cikkünk:
Browser játék a Katamari fejlesztőjétől

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Orgyilkos
2011.12.02. 09:44
Nagy hír hiány lehet ha már ilyen noname dolgokról kell írni. Ez a vissza a bétában dolog meg csak azt mutatja, hogy a készítők leszarják magasról a dolgot mennyire jó amúgy nem lett volna stabil kiadás...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. uristen
2011.12.02. 13:48
Mi ez?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mikej95
2011.12.05. 16:25
Nemtom mi ez de a nevéből ítélve biztos bugos.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!