iPon Hírek

Gollam és Gimli a Risen-ben

Dátum | 2009. 08. 13.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Pontosabban csak a hangjuk. A Deep Silver és a Piranha Bytes igazi hollywoodi nagyágyúkat kért fel a Risen című játék karaktereinek megszólaltatására. A szép hosszú szinkronszínész lista éllovasai pedig nem mások, mint Andy Serkis (Gollam - A Gyűrűk Ura trilógia), John Rhys Davies (Gimli - A Gyűrűk Ura trilógia) és Lena Headley (Sarah Connor - 'Terminátor - Sarah Connor krónikái').

Rajtuk kívül feltűnik még jó néhány ismert brit színész (legalábbis a szigeten biztosan azok :)) hangja is a fantasy RPG játékban. Így például Simon Greenall (Én, Alan Partridge), Stuart Organ és Donald McCorkindale (mindketten a Grange Hill-ből). Lényeg, hogy színvonalas, igényes szinkront kap a játék. Mostanában a szerepjátékok készítői (legyen az single player vagy akár MMO is) különösen nagy hangsúlyt helyeznek erre, úgy tűnik a minőségi szinkron már előfeltétele lett annak, hogy versenyképes legyen egy ilyen jellegű játék. Igaz sokba kerül, de az is az, hogy rengeteget dob a hangulaton.

A Piranha nem akar lemaradni a legjobbaktól, a Gothic széria után most a Risennel kíván bizonyítani, ami október 2-án érkezik PC-re és Xbox 360-ra. A játék demója még a teljes verzió megjelenése előtt várható.

                          

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. MartonRoby
2009.08.14. 10:00
VISSZA A HIRHEZ

szépnek szép...de ez a trailer elég gyengus :S na meg a karakter animációk... a seprő ember amikor abba hagyja a seprést és arrébb megy.... nagyon gyenge :S
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!