iPon Hírek

GoW Collection - Volume 2

Dátum | 2011. 09. 12.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Szeptember 16-án megjelenik a két God of War játék full HD-ben PS3-ra, egyetlen Blu-ray lemezen. A Chains of Olympus és Ghost of Sparta a kézikonzol legjobbjai között vannak, így ha eddig nem játszottátok őket rongyosra PSP-n, mindenképp érdemes őket bepótolni PS3-on. A pakkot még azoknak is melegen ajánljuk, akik már párszor továbbmentek a metróval a két játék miatt, mint tervezték; mivel ezúttal nemcsak nagy képernyőn és HD felbontás mellett (+élsimítással) tolhatjátok őket, hanem 3D-ben is. A játékok a mai elvárásoknak megfelelően kapnak trófeákat, a PS3-as átültetéshez pedig természetesen jár Dualshock támogatás.
 


Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. danikollar
2011.09.12. 18:45
Biztos, hogy faja lesz. Érdekes amerikában God of War: Origins Collection lesz a neve, csak európában lesz God of War Collection: Volume II.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Zelbacsi
2011.09.13. 08:07
Chains of Olympust kétszer végigvittem PSPn (mortal (ha jól emlékszem így hívták a "normal"t), majd god(legnehezebb) fokozaton).
Nagyon jó játék volt, de eszem ágában nincs még egyszer végigsz*pni az utolsó pályát god-on, hogy PS3-on is kiunlockoljam a kiunlockolható tartalmakat. Éppen eleget szidtam emiatt az egy pálya miatt már így is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. HUFEUR
2011.09.13. 18:32
Demo volt már fent Store-on, ki lehet próbálni.
Természetesen nem egy GoW3 szintű, de azért elég szép lett.
Szvsz jobb, mint a Gow1 HD verziója, bár a Gow2 már lehet azért szebb lett, nem tudom.
A lényeg, hogy élvezhető.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!