iPon Hírek

GOW: Ghost of Sparta részletek

Dátum | 2010. 06. 16.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Bizonyára egy PSP tulajdonost sem hagyott hidegen a tegnapi Sony konferencián tett God of War: Ghost of Sparta bemutató. A játékot a Ready At Dawn fejleszti és idén őszre várható. Elődjéhez, a Chains of Olympus-hoz hasonlóan ez is single player játék lesz.

*SPOILER következik azoknak akik még nem játszottak az első résszel*
A története ott kezdőik ahol az első PS2-es GOW végződik, azaz Kratos felemelkedésével, mint az Olympus új hadistene. A megistenülés egyetlen szépséghibája, hogy még ez sem volt képes elmosni rémálmait... Elindul hát, hogy "felfedezze múltja titkait és választ találjon a kérdéseire" - és lekaszaboljon mindenkit, aki e magasztos kiruccanás közben az útjába akad természetesen.

Ami a fegyverarzenált illeti, természetesen ott lesz vele a híres/hírhedt "Blades of Athena", de használhat majd lándzsát és pajzsot is. Csiszoltak a harcrendszeren, így most már földbe döngölhetjük vagy akár el is hajíthatjuk elleneinket és lesznek légi kombók is. Átdolgozták a "halál rendszert", egyedi fegyver vagy mágia általi elmúláshoz kötött animációkkal. A főellenfelek SOKKAL nagyobbak lesznek és a játék képes lesz kétszer annyi ellenfelet is megjelentetni, mint azt anno a Chains tudott.

Álljon itt ismét a trailer:

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. axe
2010.06.18. 01:23
Kicsit hasonlít a videó ahhoz, ami a Return to Castle Wolfenstein elején van nem?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!