iPon Hírek

Gran Turismo 7: 1-2 év és jön PS4-re?

Dátum | 2013. 09. 13.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Famitsunak (@Polygon) adott interjújában Kazunori Yamauchi, a Gran Turismo 6 producere elmondta, hogy a játék 80%-ig kész és már csak 1 vagy 2 év kell, míg a GT7 kijön PlayStation 4-re.

"A PlayStation 4-es játékot több mint valószínű, hogy GT7-nek fogjuk majd hívni és azt hiszem, hogy nagyjából 1 vagy 2 év, míg elkészül. Ebben már létfontosságúak lesznek a közösségi funkciók is." Yamauchi beszélt egy kicsit arról is, hogy milyen erős a PS4, de hogy az erőkülönbség őt annyira nem izgatja, mert a PS3-at még mindig tökéletesen életképes gépnek tartja. "A PlayStation 4 hatalmas memóriája egyedülálló, de ami a CPU teljesítményt illeti, a PS3 Cell chipjét bár nehéz kezelni, még mindig nagyon jónak számít. Mindkettőnek más előnyei vannak. Egyébként az online közösségi aspektusok a GT sorozat egyik legjobb oldalát képezik, de ennek semmi köze a platformhoz." Gran Turismohoz mérten az 1-2 év fejlesztési idő szinte semmi, ezért több mint valószínű, hogy a GT7 nagyon erősen fog támaszkodni elődjére, vagyis Gran Turismo 6-ra. A Polyphony Digitalnak jellemzően egyre tovább tart egy-egy iteráció elkészítése a sorozatban. A GT6-on már az utolsó simításokat végzik, hamarosan megjelenik PS3-ra.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. Zelbacsi
2013.09.13. 14:51
Nem kell túlmagyarázni. A 6-ot fogják kiadni PS4re kicsit feltupírozva, 7 néven. Teljesen egyértelmű.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. DogTheDog
2013.09.13. 14:58
Az 5-ben nagyon nem tetszik az optikai tuningolhatosag,ami sokkal butabb mint a 4-ben volt,de tobb valos tuning opcio is gagyi.Hihetetlen,hogy a kocsikat nem tudom mozgatni es barmilyen szogbol megnezni.Valamint kell az osszesbe normalis belso nezet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. mzso
2013.09.13. 20:33
És abban is ugyanaz a suttyó hangeffekt lesz az autók "valószerű" hangja: https://www.youtube.com/watch?v=b9KVLQ8eXn0

Ha az autók viselkedése is így fejlődött akkor nem maradtam le semmiről, hogy a 2 volt az utolsó amivel játszottam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Shinjiii
2013.09.14. 17:18
Semmivel nem maradtál le, egy kalap szar az egész, nem szimulátor.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. and1ao
2013.09.14. 23:54
97-ből mutass valamit amibe jobb hang volt-.-
Alapjáraton sosem volt szimulátor.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. MaverickM1
2013.09.15. 03:52
Nem lehetne inkább az, hogy befejezik azt a kibeb*** 5-öst? Mert ilyen fércművet mint ez a trágyadomb még nem láttam.
Az effektek úgy néznek ki, hogy rossz ránézni. Kellett az 1080p, mikor tudták, hogy a ps3 nem fogja bírni, bukik is a vsync gyakran. Ráadásul a replay-t, ami régen a legjobb poén volt, jobb nem nézni. Eleve rogyásig van vsync problémával, ráadásul kívülről az effektek egyenesen a C64-es időket idézik, főleg az a béna eső meg a 16x16-os vízpára az elkúrt AA-al. A Nordschleife pályán visszajátszáskor néha látni olyan dombot premier plánban, ami 4 azaz 4 polygonból áll, és két darab planáris fenyőfa díszíti. Ehhh.. FighterBomber rulez.
Aztán az volt az eredeti felvetés, hogy a standard autók lassanként elérhetők lesznek premium-ban, műszerfal stb. Ehhez képest az autók kb. 80% mind a mai napig egy fekete dobozt kapott "belső nézet"-ként. Ha ez még nem volna elég, a GT6-ról is azt nyilatkozta ez a jóember, hogy bizony ott sem lesz minden autó fullos, vagyis premium, marad a régi nóta. Majd a 28000 féle Skyline...
Domo Yamauchi, még egyszer nem csináltok bolondot belőlem.

and1ao: valóban 97-ben hasonló sem volt. (nekem is megvolt mind beleértve a prologue-okat is) Hangban sem. Másban sem. Most hangban messze a legrosszabb ami létezik. (a legratyibb NFS szétalázza hangügyileg. Ami hangok a Shift-ben vannak, azokat hogy nem bírja a PD megoldani? Mikor tolok egy kövéret a Maseratinak és érzem hogy beszívja a gatyámat. Hallottam eleget a Maserati GranTurismo hangját élőben, hát nem tudom a PD mit vett fel és hol, de ezért kár kikölcsönözni ennyi kocsit, aztán napokig buziskodni velük.

Ráadásul az eredeti 50 körüli PD létszámot nemigen bővítik, a bérmunkáról meg nem hallottak, szopunk a félkész sz*rokkal, mert ennyi emberrel nem fog soha végezni időben. Erre tessék, még 2 év, mire PS4-re elkészülnek, persze gondolom a műszerfalak nélkül...
Amúgy a GT4 még eléggé komolyan össze volt rakva. Máig az a kedvencem. De nálam az 5-nél elszakadt a cérna.
Kár, hogy a NaughtyDog nem akar belevágni egy komolyabb autós témába. Ők rendet raknának a piacon, azt hiszem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. punchman
2013.09.15. 16:28
Ez úgy elég soványnak tűnik, hogy a nextgen Forza már az ajtón kopogtat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii
2013.09.16. 07:59
Valamikor le kell záruljon egy korszak. GT-nek lehet most jött el az ideje.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!