iPon Hírek

GT5 változások

Dátum | 2010. 12. 22.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A tapasz sok újdonságot hoz a játékba. Ezek közül a fontosabbak a következők:

Seasonal Events:  Ez az új menüpont, olyan speciális versenyeket takar, amik időről időre változnak, minden versenyzőre ugyanazok a megkötések vonatkoznak (pl. autó súly limitek, teljesítmény limitek, gumi korlátozás, stb.) A feladatok teljesítésével jutalmakhoz juthatunk, illetve eredményeink online összehasonlíthatóak mások teljesítményével.

Online Collector’s Dealership menüpont: Ritka, ugyanakkor népszerű sportkocsik vásárolhatók itt. Gyaníthatóan azért került a játékba, mert sokszor nem lehetett a szükséges sportkocsit megvenni a használtautó kereskedőnél.

Tapasztalati pont szerzési lehetőség és jutalmak elérésének lehetősége online versenyek alatt.

Megnövelték a jutalmakat, amiket A-B versenyekért kapunk január végéig.

Lehet biztonsági mentéseket csinálni a GT5 mentésekről.

Mostantól azonnal és egyszerűen újrafutható bármelyik A-B verseny anélkül, hogy kilépnénk a főmenübe - praktikus, ha valamilyen beállítást akarunk megváltoztatni, vagy ha épp pénzt gyűjtögetünk.

Az online versenyeknél már nyomon követi a játék a vezetett kilométereket és a győzelmek számát. Mostantól az online játék is hatással van profil statisztikánkra.

Bekerült a "User BGM" zenemenü: [Options]-[Hardware]-[Audio] menü [Personal BGM] pont, vagy [GT Mode]-[Music Library] menü.

A játék community menüje immár elérhető a http://www.gran-turismo.com/ weblapról.

Bár csak apróság, de megváltozott a "Red Bull X1" autó neve, az új név "Red Bull X2010".

Úgy látszik tényleg ezerrel gyúrnak a Polyphonynál, hogy tökéletesítsék a játékot.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Ipadnak
2010.12.22. 15:12
Van is mit...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. HeverAdam
2010.12.22. 18:12
Egy játék sem tökéletes a megjelenés után! Egy 6 évig fejlesztett játéknál sem lehet kivétel
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Hyppo
2010.12.22. 18:36
Hát igaz ami igaz. Jól elhúzták, de semmi nem tökéletes
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. dzjaulah
2010.12.23. 05:40
grafikai tapasz? Csak mert a legtöbb kifogás arra érkezett...

Nem azért kérdezem mert engem érintene. Csak gondolom, akik megvették, és utána 71 hozzászólást írtak, aminek a fele az volt, hogy "ronda" a másik fele meg, hogy "nem is", meg volt pár "pc így meg úgy", azoknak gondolom jobban esett volna egy autó, meg fa, meg nézők, meg fű szépítés mint a Seasonal Events...

A többi ami itt a felsorolásban van meg... Hát... Nem volt béta teszt, hogy nem vették észre, hogy a használt autó kereskedő gázos, meg a többi ami itt van.

A menü kezelést is említette valaki De az lassan már alap, hogy egy rossz menüket csinálnak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. 5hR3kY
2010.12.23. 15:13
Annak a 71 hozzászólónak a 95%-a pc-s vagy xbox-os volt, és nem is látták élőben a játékot.

Volt béta tesz a Grand Turismo 5: Prologue című játék formájában.

A használtautó kereskedéssel semmi baj nincs, a cikk írója fogalmazott rosszul, mert létrehoztak egy új kereskedést ahol a ritka gyűjtői kocsikat lehet megvenni használtan, amiket másképp körülményes lenne megszerezni.

A menü kezeléssel sem volt semmi baj. A játék megjelenésekor egy 500 000 játékosra méretezett szerver parkot raktak a játék alá ami kevésnek bizonyult, mert már akkor vagy egy millió játékos próbált volna online csatlakozni. A játék ha nem is játszol online akkor is frissítene adatokat, verseny event-eket a netről, így mivel le volt terhelve a rendszer nem tudott frissülni, ezért voltak a meüben lépkedéskor várakozások. A legelső patch érkezésekor ami a megjelenés napja utáni 3-ik napon jött ezt javították, azóta nincs gond.

A grafikáról annyit tudok mondani hogy előfordulnak hibák, de ha 250-ről próbálsz befékezni egy kanyarban miközben váltasz visszafele is, és közben próbálsz két autót megelőzni, miközben a visszapillantót is figyeled, és kormányzol, majd utána meg próbálod minél gyorsabban egyenesbe hozni a kocsit taposni a gázt, és időben váltani felfele, akkor a legkissebb gondod is a grafikai hibák nézegetése lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!