iPon Hírek

GTA 4 PC patch úton

Dátum | 2008. 12. 09.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Grand Theft Auto IV kiadója, a Rockstar megerősítette, hogy gőzerővel dolgozik egy bugmentesítő patchen a PC verzióhoz.

"Tudomásul vettük, hogy néhányatoknak gondjai akadtak a játék PC verziójával és szeretnénk elmondani, hogy mi mindent elkövetünk, hogy megoldjuk ezeket." - olvashatjuk a GTA fórumokon.

Ebbe benne foglaltatik egy új driver kiadása az NVidia 7900-as szériájú videokártyákhoz, valamint azt ATI is hamarosan előrukkol egy új Catalyst-al (8.12), mely az ő kártyáikkal akadt gondokat orvosolja. A patchben továbbfejlesztik a video editort, némi memóriát próbálnak megspórolni és grafikai fejlesztéseket is eszközölnek majd. Az arra vágyók játszhatnak DirectInput kontrollerekkel is. Teljes patch leírásért katt ide.

A Rockstar dolgozik az energia menedzsment szoftver problémákon is, valamint javítja majd a Social Club-ot is.


A tapasz kiadásának dátumát még nem tudni, a fejlesztők annyit mondtak, hogy a patch már a Microsoft-nál van, szóval remélik, hogy hamar jóváhagyják azt és kiadják. Úgyhogy akinek problémái vannak, csak azt tudjuk mondani, hogy kitartás, a segítség úton van (bár már alapvetően tilos lett volna így kijönnie).

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Balu92
2008.12.09. 15:31
Hát szerintem a gépigényen nem fognak javítani.De minden megtörténhet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. pluto
2008.12.09. 19:33
Itt elég nagy probléma van a felfogással. Kijön egy új játék, 2008 legjobb játéka. És már is akinek nem megy el, új gépre gyűjt. Pont ezt akarják, rá akarják kényszeríteni az embereket a váltásra. És sikerül is nekik, egyetlen, leírom mégegyszer, egyetlen játék hatásásra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Balu92
2008.12.09. 22:20
Guest:

Jó gép....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. StevyXIX
2008.12.11. 22:44
Szerintem fényévekkel nem haladtak még el azért, hisz ott vannak a konzolok amik elég erős hardware-el rendelkeznek még és teljesen ki lehet használni a képességeiket. Jelenleg szerintem nincs olyan játék ami teljesen kihasználná a PS3 képességeit.
Persze, lehet, hogy ha kapnának egy szuper erős gépet (4 magos 2-3-4 vga stb) akkor elképzelhető, hogy tudnának rá olyan játékot írni ami ezt ki is használná, de nem hiszem, hogy forradalmi lenne. Már csak azért sem, mert talán Crysis-nál mondták, hogy szinte teljesen kihasználja már a jelenlegi pixel alap játékprogramozás lehetőségeit és nem nagyon van már hova lépni ebben az irányban, ezért is kezdtek el új programozási rendszert fejleszteni (ray-tracing
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. StevyXIX
2008.12.19. 15:00
Rockstar-Konami ???
Érdekes párosítás, mi közük egymás amúgy? (tényleg komolyan kérdem, esetleg tudsz valami olyat ami én nem)
Direkt X-et is frissítsd, játékhoz is jött ki patch már és vga drivert is ellenőrizd (el hiszem, hogy legújabb van fenn, nem néztem utána, fejből meg nem tudom, tudod "Ati homi vagyok
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. StevyXIX
2008.12.21. 22:23
Az okés, de ők is csak kiadói feladatot látnak el és csak japánban, egyébként semmi közük hozzá.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Gregorianu...
2009.01.16. 15:04
Nekem fut rendesen a gta 4. Annyi bajom van vele hogy nem törik normálisan a verda.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!