iPon Hírek

GTA 5 - gének, életmód, reflexek

Dátum | 2013. 08. 27.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A GTA 5-ben sok régi ismerőssel összefuthatunk, Nico Bellic pl. játszható karakter lesz a gyűjtői kiadás tulajdonosai számára, Claude és Misty a GTA 3-ból pedig őse lehet saját karakterünknek, hála az újfajta rendszernek, melynek segítségével kreatív módon alkothatjuk meg avatarunk külsejét és adhatunk neki szakértelmeket. Hogyan is működik ez a rendszer? A GTA online új csavart hoz a hagyományos karakteralkotásba azzal, hogy elődeinket is részesévé teszi a folyamatnak. Karakterünk kinézetét úgy adhatjuk meg, hogy kiválasztjuk, kik voltak az ősei, aztán megadjuk, hogy melyikükre hasonlítson jobban. Avatarunk napi időbeosztása is kihatással lesz külsejére és szaktudására, onnantól kezdve, hogy mennyi időt tölt a családjával, mennyit illegális tevékenységekkel, sportokkal, vagy mennyit döglik a tévé előtt chipset és sört tolva arcába. Szakértelmeit természetesen játék közben is növelhetjük majd. Ha már szakértelmek: a szóló kampány három főhőse más-más szakterület specialistája. Michael kitűnő mesterlövész, különleges képessége segítségével le tudja lassítani az időt lövöldözés közben, így könnyedén le tudja szedni ellenfeleit. Franklin nagyon jó sofőr villámgyors reflexekkel, ő is le tudja lassítani az időt, csak épp vezetés közben, így gyorsan át tud navigálni a sűrű forgalmon és nagy sebességgel képes bevenni még az éles kanyarokat is. Trevor, a hirtelen haragú drogos szociopata gyilkos dühbe tudja magát belelovalni, aminek köszönhetően dupla sebzést osztogat, miközben ő maga csak feleannyit kap be, ha eltalálják.
Khamelion elektromos autó a gyűjtői kiadásból
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. martinhw
2013.08.27. 14:06
Mi? Hogy? Nem igazán követtem a GTA V híreket de azt nem tudtam, hogy ONLINE esetleg MMO lesz. Remélem nem. Már nagyon elegem van, hogy minden igazán jó címből MMO-t csinálnak. (Bár titkon azért reménykedem, hogy a TESO azért MMORPG-ként is ütni fog de sajnos eddig egyetlen jó példa sincs erre)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. DogTheDog
2013.08.27. 15:41
Ez most nekem sem tiszta,ez a multi egyik uj adaleka?
Vagy most valami eddig be nem jelentett jatekrol beszelunk?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. SB
2013.08.27. 16:24
" Avatarunk napi időbeosztása is kihatással lesz külsejére és szaktudására, onnantól kezdve, hogy mennyi időt tölt a családjával, mennyit illegális tevékenységekkel, sportokkal, vagy mennyit döglik a tévé előtt chipset és sört tolva arcába."
- Imádom mikor ilyeneket raknak a játékokba. Egy tükröt is adhatnának akkor már mellé, hogy lássa a kedves user azt is a valóságban milyen hatással van mikor a játék előtt döglik. Pedig sportolhatna, nőzhetne vagy épp dolgozhatna/tanulhatna is...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. srobi
2013.08.27. 16:33
GTA sims?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. mikej95
2013.08.27. 17:13
srobi: Nem, biztos nem Sims, ha az lenne már az alapjátékon túl azt is tudnánk mikor jön az első 10 fizetős DLC.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. KisDre
2013.08.27. 20:10
#mikej95
Amit szép szavakkal Cuccok-nak neveznek el mert nehogy már dlc legyen
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Gatee
2013.08.28. 11:31
De nagy itt a sötétség...
@martinhw
Nem lesz MMO, a GTA Online a GTA 5 multiplayer része, ennyi.
@SB
Szerintem mindenki el tudja dönteni saját magától, hogy a szabadidejében mit csinál szívesen ahhoz pedig kurvára senkinek semmi köze, hogy te sportolni szeretsz jobban vagy gamelni.
@srobi
Szóval ha egy játékban igényes karaktergenerátort tesznek be akkor az máris Sims? Ha meg a minijátékokra gondolsz akkor azok mindig is részei voltak a GTA játékoknak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. martinhw
2013.08.28. 21:45
@Gatee
Kösz a tájékoztatást, megnyugtattál. Sajnos nincs sok időm tájékozódni így amikor megláttam az online feliratot a cikkben félreértettem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!