iPon Hírek

GTA 5 Online - részletes betekintés

Dátum | 2013. 08. 15.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Rockstar bemutatta, hogyan fog kinézni a Grand Theft Auto Online, a GTA 5 multiplayer része, amely október 1-én, a játék megjelenése után két héttel fog kijönni. Az online világban egyszerre maximum 16 játékos játszhat együtt. Egymással együttműködve teljesíthetnek küldetéseket és vehetnek részt a háttérben folyó eseményekben, ill. a hagyományos játékmódokban is Az indulás után a játékot a Rockstar új tartalmakkal fogja bővíteni, de a játékosoknak is lehetősége lesz arra, hogy alkotásaikkal kiegészítsék a darabot. Új versenyeket, küldetéseket hozhatnak létre a játék szerkesztőjének segítségével, megoszthatják barátaikkal és kipróbálhatják a többiek alkotásait is. Karakterét mindenki egyéni ízlése szerint alakíthatja, fejlesztheti statisztikáit, járműveket és ingatlanokat vásárolhat és feljebb kerülhet a bűnözői ranglétrán. A GTA legutóbbi előzetesének végén épp csak belekukkanthattunk a GTA Online-ba, az alábbi videóból már közelebbről is megismerkedhetünk vele. A Grand Theft Auto 5 szeptember 17-én fog megjelenni PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, a PC-s verzióról, ha egyáltalán lesz ilyen, sajnos még semmilyen hírrel nem szolgálhatunk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. hambi2
2013.08.15. 22:18
nem lesz kevés az a 16 player az egész világra??
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Asagrim hambi...
2013.08.15. 22:28
Sima multiplayer, és elnevezték Online-nak. Ennyi a történet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Shinjiii
2013.08.16. 07:16
Nagy csalódás. Bár mennyi roncs, meg hulla lenne az utcákon, ha egy MMO szerű cucc lett volna. Sok kis idióta szétkúrta volna az egészet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. DenyM
2013.08.16. 08:06
A végéről megint "kifelejtették" a PC logót...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Benny
2013.08.16. 09:02
Szánalom, h megint könyörögni kell a pc-s verzióért, aztán kapunk vmi szarul portolt vmit ami még a nasa gépein is akad.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Smooth44 Shinj...
2013.08.16. 09:31
Fenét! Ebből nagyon f*sza kis MMO-t lehetne rittyenteni.
Ha nem csak sutyi kis ganxta lehetsz, hanem akár rendőr (TEK ) is, akkor azért már rögtön mókásabb

rendesen lehetne fejlődni is...
piti bolti tolvaj, drogdealer, autótolvaj, bár tulaj stbstb
rendőr oldalon is egyértelmű a fejlődés járőr kis revolverrel, aztán feljebb a ranglétrán, és lehet visszafelé is lépdelni, ha pl civileket kezdesz el lőni, vagy autót törsz stb
csak az már bonyolultabb lenne, annyival többet nem kérhetnének érte, akkor minek erőltesség meg magukat -.-
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Lazahunter
2013.08.16. 09:37
hambi2 - 2013-08-15 22:18:38

A 4-ben is ennyi volt ... nem kell azért ennyire elvonatkoztatni, lesz egy olyan multiplayer játéktér, amit direkt megtöltenek eventekkel, hogy ne legyen annyira unalmas, mint a 4. rész free roam (party mode) része, illetve itt számolni fog pontokat, statisztikákat, stb. De ugye ezeket a 16 fős térképeket valószínűleg hostolt rendszerben fogja kezelni, mint eddig is.
A lényeg, hogy direkt a multi móka kedvéért alakítanak ki tartalmakat a városban. Meg el lesz mentve miket értél el, mik vannak a garázsodban, egyebek, és ezeket használhatod minden játékban.

De ezzel együtt maradnak a jól megszokott és közkedvelt játékmódok is.
Remélem a Maffia Work is ide tartozik, mert a 4. résznek még tök jó multija volt, aztán a motoros kiegben már átrendezték kissé, a Gay Tony-ban meg full eltűnt minden, kb csak a verseny, a free roam meg a DM maradt meg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Lazahunter
2013.08.16. 09:42
Benny - 2013-08-16 09:02:47

Üzleti okoból be sem jelentik, nehogy eltántorítson valakit a konzolos vásárlástól ... ugyan magam is a PC-set venném, de maximálisan megértem a nézeteiket, magam sem adnék ki semmit előbb PC-re vagy egy időben konzolra és PC-re ... mindenképpen a konzolt erőltetném, mert mondhat bárki bármit, onnan fog most is becsorogni a valag pénz, amire pedig szükség van, hogy lehessen még GTA6 is ...

Úgyhogy most megvesszük PS3-ra, aztán majd ha kijött, akkor PC-re is ... de itt már szerintem addigra kb csak multizni fogok

A port minőségéről meg annyit, hogy ne feledjük, a konzolok maradtak ugyanazok, mint a 4. rész esetében ... tehát ha máshogy nem, majd erőből lemegy ... de konzolokon is meglepően jobban néz ki mint a 4. rész, úgyhogy Én nem félek attól, hogy nem fog rendesen futni a core i5 és GTX 660 párosomon
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Cannapeace
2013.08.18. 10:40
Remélem ehez majd fognak írni "új" MTAt mint a GTA-SA-ra
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!