iPon Hírek

Guild Wars 2 bétajelentkezés

Dátum | 2012. 02. 23.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Nincs már sok időtök, hogy jelentkezzetek a Guild Wars 2 nyílt bétájára, így ha érdekel titeket, akkor még most tegyétek meg a hivatalos honlapon! Holnap, azaz pénteken már le is zárják a feliratkozást, a teszt pedig márciusban elindul.

A fejlesztő ArenaNet a rendelkezésetekre bocsátott egy mindenre kiterjedő GY.I.K.-ot a pontos részletekkel, amennyiben felírtátok magatokat, érdemes átböngészni, ha valami kérdés maradt a fejetekben. A sokak által régóta várt MMO remélhetőleg még az idén kijön, reméljük jól sikerül a béta.

"Sziasztok lányok, én vagyok az alfa hím! Akartok velem bétázni?"

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. balrogh
2012.02.23. 18:02
Holnap Délután fogok aludni, és 0:01 kor fogok felkelni
Legalább legyen előnye annak hogy télen áll az építőipar
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. kiskoller
2012.02.23. 18:35
Ez a GW2 az elmúlt 12 év legagyonhypeoltabb játéka. Még az UT3 , Tor és a Krájzisz nomeg a Skyrim sem ér a nyomába...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. bigtbk3
2012.02.23. 21:43
@kiskoller ha megnézed a sajtó értékelését és véleményét a béta hétvége után, akkor rájöhetsz akár magadtól is arra ,hogy itt már nem "hype"-ról beszélünk hanem talán az elmúlt 12 év legjobb játékáról.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. kiskoller bigtb...
2012.02.23. 21:56
Ugyanezt olvastam száz másik játékról...

Ahhoz hogy elnyerje az elmúlt 12 év legjobb játéka címet nagyobbat kéne robbania mint a WoW ami már milliós táborral rendelkezik, vagy a CoD:MW, vagy a Sims2, esetleg a Warcraft III, de megemlíthetném a HL 2-t az FPS-eknél...

A Crysist is minden cikkíró ajnározta, ahogy mondjuk a DDO-t is, vagy akár a Warhammert is, de akár a TOR-t is megemlíthetném. Mindegyik bukás volt ahhoz képest amit leírtak (persze jó játékok lettek, nem is mondom azt hogy a GW2 nem lesz az)

Mindig van egy következő csodajáték, amire mindneki vár és mindenki szerint hiperszuperjó lesz. Hatalmas élményt ad a béta, stb stb, aztán mégsem fog az egész világ azzal játszani. Berobban, mindenki megveszi, de a sok tini és casual ráun fél év után és új játékot keres amire várhat megint.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Simba
2012.02.23. 23:12
És? Azért a heti lottó számokat is megadhatnád ha már te előre vágod, hogy ez is szar lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Asagrim
2012.02.24. 02:54
Elég szar a rendszertesztjük.

1: 2804 MB videó ramot észlelt ... 1 gigás a karim
2: C partíciómon kívül másra nem is volt kíváncsi, hát 30 giga össz tárhely / 2 giga szabad mellett szerintem már alapból buktam a dolgot
3: nem az elsődleges monitoromat, hanem az 1-es számú monitoromat választotta, ami 5:4-es képarányú
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. kiskoller Simba
2012.02.24. 08:54
Mondtam én hogy szar lesz???

"persze jó játékok lettek, nem is mondom azt hogy a GW2 nem lesz az"

Szerintem is egy jó, minőségi játék lesz, de nem fogja azt nyújtani mint amire a rajongók várnak, mert túl van hypeolva.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Balucsek
2012.02.24. 10:20
Asagrim: igen azt én is néztem, csak a C meghajtót figyeli csak az integrált VGA-t ismeri fel a 6650M-em nem és nálam is ráduplázott a VRAM-ra. Ennél az első opencl progim jobban felismeri a hadrvereket... Remélem ez nem a game optimalizáltságát vetíti előre...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. StevyXIX
2012.03.04. 09:18
kiskoller:
Wow is indult valamikor, berobbant, GW2 is megteheti megvan rá az esélye.
Lehet neked lesz igazad. De itt nem is cél a Wow leverése, sőt egy merőben más játékot alkotnak, majd kiderül mennyire vevők rá az emberek.
Minőség már most is látszik a többi majd eldől, ez mindig így van volt lesz, főleg ha az aktuális piaci trendtől eltérő játék jelenik meg ami már magában egy veszélyt jelenthet.

Balucsek:
Nem csak a dedikált VRAMot nézte a gép, hanem amit a rendszer ramból adott esetben erre a célra fordíthat azt is beleszámolta a program. Hibás felismerés meg sajnálatos, valószínű nem mindre készítették fel, lehet nem volt aktív épp a kártyád és ezért az integráltat észlelte. Béta szempontjából szerintem mindegy egyébként. Játékhoz semmi köze ez egy rendszer scanner program. Program észlelte elvileg csak összesítőbe nem írta be:
"I have multiple graphics cards and/or hard drives, but Scannertron 5000 is not recognizing them.

Although Scannertron does not display the additional graphics cards or hard disk drives in the summary, it does detect them and it is sending us all the information."
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!