iPon Hírek

Guild Wars 2 publikus béta

Dátum | 2012. 04. 19.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Guild Wars 2 kiadója és fejlesztője, az NCsoft és az ArenaNet bejelentették, hogy április 27-e és 29-e között tartják az első Guild Wars 2 publikus béta hétvégét, melyen az a többszázezer rajongó vehet részt, akik már megvásárolták az Elővásárlási csomagot. Az elővásárlók azon felül, hogy részt vehetnek a béta hétvégén, három nappal előbb kezdhetik a játékot a többieknél (így előnyhöz jutva), és megkapják az exkluzív Hero’s Band digitális tárgyat is.

Azokat, akik eleget tesznek a feltételeknek, az NCsoft e-mailben tájékoztatja majd arról, hogyan kell letölteni a klienst és plusz profil regisztrációs információkat is adnak majd. Arról, hogy pontosan mikor kezdődik a Guild Wars 2 béta hétvége, és hogy milyen tartalmak lesznek elérhetőek a játékosok számára, az ArenaNet blogján  fognak tájékoztatni mindenkit.

Kapcsolódó cikkeink

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. shaddam
2012.04.20. 00:39
Vedd meg hogy bétázz. Ilyet talán az ea sem lépett meg eddig.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Whysper
2012.04.20. 07:49
Nem tudom. NEKEM ezzel nem lettek ellenszenvesek. Viazont szeretnem kielvezni a jatekot ha megjelenik szoval nem akarok rusgolni egy fel kesz jatekban. megvarom a teljeset. Nem hajt a tatar. megnezni megneztem volna regeltem is de nem kaptam key-t szoval marad a kesobb
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. csigabigaf
2012.04.20. 08:06
Mi? Majdnem az összes cég bejátszotta már a "béta-belépő hogyha megveszed" kártyát.
Ebbe semmi új nincs. Alapjáraton sokat nem ér ezzel a hétvégékre osztott biznisszel mondjuk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. StevyXIX
2012.04.20. 10:19
Azért elég sokan megveszik ez miatt is.
Én mondjuk megjelenéskor megvettem volna, így viszont ha már részt vehetek BWE-n megvettem most. Legalább nem nulla ismerettel indulok majd startkor ami 3 nappal korábban is lesz, persze nem ez volt a fő érv a megvételre.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. balikabo
2012.04.20. 10:40
Hát, én amennyire vártam a GW2-őt annyira nem tetszik most. Valahogy a TERA jobban megfogott.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. StevyXIX
2012.04.20. 11:01
Nekem a Tera túl keleties ezért nem tetszik. GW2 viszont nagyon üt szerintem, stand alone kasztok ez szerintem nagyon jó ötlet, bármivel lehetsz nem vagy megkötve (healer dps tank) az egész játékrendszer nagyon új.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kiskoller
2012.04.20. 13:23
Rift-ben is bármi lehetsz, just sayin'.

Cleric - healer tank dps
Rogue - tank dps support
Mage - dps healing support
Warrior - tank dps support
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. StevyXIX
2012.04.23. 11:12
GW2-ben nincs tank healer dps. Warrior sem képes tömeget fogni vagy a Guardian se, gyorsan meghalnak mind mivel nincs healer class ami gyógyítaná.
Helyette GW2-ben damage, support (ez nem egy support only karaktert jelent, vagyis nem az a fő feladata) és control van.
Damage elég egyértelmű, sebzést jelent.
Support másik játékosok segítése ez sok féle módon történhet. Minden karakter rendelkezik terület alapú gyógyító skillel vagyis adott területen minden szövetséges karakter gyógyulni fog. Ez mellett vannak buffok amik valamilyen előnyt biztosítanak a karakternek, van amit csapattársakra is ki lehet terjeszteni (ebben főleg a Guardian jó, saját védelmét a csapat érdekében felhasználja).
Végül Controll, ez a nevében is benne van a csata kontrollját jelenti. Ez is sok féle módon történhet, lassítással negatív kondíciókkal kd (kock-down vagyis leütés, ilyenkor földre kerül az ellenfél).
Szóval mindenki ellátja az összes feladatot egy harcban, itt figyelni mozogni kell, nem lehet csak úgy álldogálni és nyomogatni a skillbart, sokkal dinamikusabb a játékmenet. A kaszt rendszer átdolgozásával pedig megszűnnek a szerepek, nem fog senki se tankolni vagy csak healelni, a csapat így kötetlen, nem kell gyógyítót keresni fél óráig egy Dungeonba hanem létszámmal már mehet is a csapat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!