iPon Hírek

Guild Wars 2 szerverindítások

Dátum | 2012. 08. 16.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

5 év fejlesztés után, itt az idő, már csak 8 nap van indításig. A legtöbben már biztosan azt is tudjátok, hogy melyik szerveren indítjátok legújabb virtuális megtestesülésetek nagy kalandját. Az elővásárlóknak 3 nap előnyük lesz, ők 25-én 9 órakor már ülhetnek a gép elé, de az ArenaNet már akár 3 órával ezelőtt is beindíthatja a szervereket, szóval ha korán kelők vagytok, előbb is elkezdhettek próbálkozni.

Amennyiben csak előrendelők és nem vásárlók vagytok, akkor csak 1 nap előnyt kaptok. Ez esetben jó ha hétfőre szabit vesztek ki, mert 27-én, reggel 9-kor lesz az indítás. Az előrendelői kódokat mostantól regisztrálhatjátok.

A Guild Wars 2 a teljes közönség előtt 28-án, ugyanúgy reggel 9-kor indít. Elővásárlók és rendelők, ajánlott előre letölteni a klienst, ezt már most megtehetitek itt. Tessék szépen patchelni és szépen kialudni magatokat, hogy aztán frissen és fitten próbálhassátok szétterhelni a szervereket és egy új MMO indítási rekordot felállítani. Legalább.

A fennmaradó időben, ha van kedvetek, olvashattok arról a 250 emberről, akik összepakolták a játékot, az Eurogamer szép hosszú Insider cikkében, de ajánljuk figyelmetekbe a Gamescomon készült videójukat is.

 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Beatmad
2012.08.16. 15:53
Nekem bőven elég lesz majd 28.-án logolni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. noPublicFG
2012.08.16. 20:31
Beatmad dettó. Az a vicces elfelejtettem, h. mikor indul és most a cikk olvasásakor jutott eszembe, várom ezt a játékot
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!