iPon Hírek

GW2: Szerver transzfer rendszer

Dátum | 2012. 04. 26.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Guild Wars 2-ben hetente egyszer válthattok szervert, de nem ingyen. A költöztetés alkalmával az összes karakteretek migrálni fog új választott otthonotokba.

Az eddigi információk szerint valószínűleg az európaiak is játszhatnak US szervereken, ha úgy tetszik (és fordítva). Régió váltáskor egy rövid időre ki kell lépnetek, amíg a migráció meg nem történik. A szerverváltás költsége 1800 drágakő (gem) lesz, átváltva a mikro-tranzakciós rendszer által használt valutába.

A migráció mellett lehetőség van vendégeskedni is egy másik szerveren, ám amikor így tesztek, a fogadó helyiség world vs. world csatájában nem vehettek részt (többek között). Amennyiben még nem hallottatok a GW2 féle világok harcáról, elmondjuk, hogy pontosan az, aminek hangzik. A játékban lesznek nagyszabású ütközetek, amik szerverek vagyis világok közt zajlanak, ez egyszerű presztízs kérdés, de hát mi másról is szól egy online MMO.

A szerver váltás már működni fog a béta hétvégén is, ez alkalomból 2000 ingyen gemet kaptok, szóval gond nélkül ki tudjátok próbálni. Amennyiben már a tenyereteket dörzsölgetve várjátok a teszt alkalmat, nem árt megbeszélnetek barátaitokkal, hogy melyik szerverre gyűljetek! Lista alant.

US Worlds

EU Worlds

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. hegyitaho
2012.04.26. 13:25
inkább megjelenési dátummal bombáznának nem ilyen részletkérdésekkel
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Sr4c
2012.04.26. 13:58
máj. 15. jah bocsi az más.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Krigg
2012.04.26. 18:40
Fort Ranikon mar eleg valoszinu, hogy lesz egy kellemes meretu magyar kozosseg, mert a Variance blog guildje ott kezd.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!