iPon Hírek

Gyártásra kész állapotban az Office 2013

Dátum | 2012. 10. 15.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZOFTVER

A Microsoft a közeljövőben nem csak a PC-s és az okostelefonokra szánt operációs rendszereit frissíti, hanem irodai szoftvercsomagját is

A legfrissebb hírek szerint – ahogy az a korábbi értesülések alapján várható volt – az Office 2013 a napokban végre elkészült, azaz elérte az RTM – Release to Manufacture – státuszt. A gyártásra kész szoftver segítségével végre készülhetnek az Office csomagok telepítő DVD-i és a végleges kiadás bekerülhet a Microsoft szoftveráruházába is.

A Microsoft egyelőre hivatalosan sajnos nem jelentette be, hogy az Office 2013 pontosan mikortól kezdve lesz elérhető kereskedelmi forgalomban, mindössze annyi tudható, hogy a várva várt irodai szoftvercsomag valamikor a következő év első negyedévében válik általánosan elérhetővé.


A Windows RT operációs rendszert futtató táblák vásárlói persze már jóval előbb, október 26-tól kezdve hozzáférhetnek az Office 2013 ARM alapú kiadásához, amely az Office Home & Student RT nevet viseli. Persze ez a kiadás még nem lesz teljesen kész, csak bemutató jelleggel lesz elérhető – ahogy arról korábban már beszámoltunk. A szoftvercsomag alkalmazásainak végleges változatait frissítés formájában teszi elérhetővé a gyártó, amikor azok elkészülnek. Utóbbira november közepéig még biztosan várni kell. A TechNet és az MSDN tagok, valamint a mennyiségi licencek igénylői szintén november közepétől kezdve juthatnak majd hozzá az Office 2013 végleges változatához.

Persze azoknak sem kell csüggedniük, akiknek most azonnal szükségük van Office szoftvercsomagra, de a régi kiadást már nem szeretnék megvásárolni. Nekik a Microsoft egy frissítési programot indít, amely október 19-től lesz aktív. A program keretén belül azok az Office 2010 vásárlók, akik helyi viszonteladóktól, illetve kiskereskedőktől szerezték be szoftvercsomagjukat, ingyenesen Office 2013-ra frissíthetikk majd Office 2010-es szoftvercsomagjukat, amikor az új Office megjelenik.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. pdx06
2012.10.16. 04:49
Nem értem mitől akkora cucc ez a metro kezelőfelület. Színes téglalapok semmi több. Ilyet a Win95 is tudott volna.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. noherczeg
2012.10.17. 15:06
'94-ben a weboldalak is lehettek volna úgy minimalisták, mint ma, mégsem voltak Nem igazán jó a Metro egyébként, nem védem, de a design kérdések azok valahol "művészi" kérdések, amik néha kapcsolatbna állnak a korral. Nem beszélve a technológiai háttérről, amit egy képről nem lehet leolvasni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!