iPon Hírek

Gyors ütemben fog bővülni a Heroes of the Storm

Dátum | 2015. 02. 02.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A Heroes of the Storm zárt bétatesztje január 13-án kezdődött el, de a játékosok már az alfában is azt tapasztalhatták, hogy a tartalom folyamatosan és viszonylag gyors ütemben bővül. Dustin Browder, a játék vezető designere elmondta, mindez nem véletlen, és nem is egyfajta megjelenés előtti "rohamnak" tudható be, hanem ténylegesen ilyen tempóban fog bővülni később is a játék. "Részemről már most megjelenhetne a játék, elégedett vagyok a bekerült hősök és pályák számával" - mondta Browder. A Heroes of the Stormban jelenleg 33 hős érhető el, és további 6 áll belsős tesztelés alatt, amik hamarosan megérkeznek a bétába. A Blizzard semmilyen számot nem határozott meg sem a pályák, sem pedig a hősökkel kapcsolatban a megjelenésre - a Heroes of the Storm akkor fog megjelenni, amikor a keretrendszer, a fizetési rendszer, a szerverek és a programkód is teljesen kiforrott lesz. Browder szerint a megjelenés után pontosan ugyanilyen ütemű frissítésre számíthatunk, mind a pályák, mind a játékmódok, mind pedig a hősök tekintetében. Mindezt ráadásul a közönséggel együttműködve, a designer szerint ugyanis a Heroes of the Storm fejlesztése során az egyik legfontosabb dolog, hogy folyamatosan kommunikáljanak a rajongókkal. Browder szerint ilyen szoros "együttműködés" a két fél között még sosem volt a Blizzard-játékok történetében. A Heroes of the Storm alfa verziójáról már írtunk korábban egy tesztet, amiben arra a következtetésre jutottunk, hogy a játék remek belépési pont lehet a MOBA-k világába azoknak, akiket korábban elrettentett a műfaj összetettsége.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. ernokiss
2015.02.02. 13:59
Lejátszottam 5-6 gamet, de elég gyenge, egy DOTA 2-höz képest.. Irányítás, itemek hiánya, az egész elnagyolt, az meg, hogy nem választhatsz minden hős közül kapásból, és nem is tudsz minden skillt választani csak több lejátszott game után, külön gagyivá teszi.. (Kicsit LOL szagú)

Az, hogy vannak különböző típusú pályák, különböző feladatokkal viszont aranyos, jó ötlet..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Butchy
2015.02.02. 14:20
Kinek mi Én jobban élvezem most mint a Dota - lol kombót
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Csimbee
2015.02.02. 15:47
Én alfa eleje óta tolom, úgy 2-3 hétig nekem is az volt az érzésem, hogy egy olcsó lebutított dota2... de nem adtam fel, gondoltam, ha már kaptam meghívót, akkor játszok.
Lvl40 vagyok, minden hős 6-8 szintű (11 saját)... ennyi játék után azt mondhatom, hogy megvan a szépsége és a hangulata a dolognak, és sok mindenben odaver a dota/lol párosnak.
Igazából pont azok az erősségei, amiket az ember először hiányol
Lane fázis hiánya, last hit hiánya mind segítik azt, hogy ne 50-70 perc legyen egy meccs, hanem 20-30, de az végig pörgős. Nincs carry, és itemek, meg egyéni lvl, ez is a csapatjátékot erősíti / erőlteti.
A különböző pályák pedig különböző stratégiát kívánnak, és néhol még más talentelést meg csapat-összeállítást is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.02.02. 16:12
+1
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. tomchee
2015.02.02. 19:48
Én még várom a meghívómat
Nagyon kíváncsi vagyok, mert ahogy eddig el néztem, ez a játék nem a meglévő LoL-Dota közösségekből akar embereket elvonni, (lévén Blizz is látja, hogy az még nekik is esélytelen próbálkozás lenne) hanem a saját Blizzardos rajongótáborukon belül szeretnének, új MOBA-s közösséget kialakítani, a szokásos "easy-to-learn difficult-to-master" elven.
Csak remélni merem, hogy jobb lesz a community-je mint a LoLnak vagy a Dota-nak

(ernokiss: Te meg ne kezd el légyszíves)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Ranger
2015.02.02. 20:11
Pont az a probléma hogy mindenki LOL-t meg Dotát akar ebben a játékban látni, pedig marhára nem ugyanolyan a játékmenet, és nem is úgy kell játszani mint azokat, ennek ellenére a nép fele úgy próbálja játszani mint a lol-t
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. CyberPunk6... ernok...
2015.02.02. 21:37
Nagyjából 2 győztes, vagy max 4 vesztes meccs kell, hogy mindent használhass...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.02.04. 12:44
arról szerintem még csak álmodni se merj, mert hülyék és trollok mindenhol és mindenkor lesznek és vannak jelenleg is . És minél populárisabb dologról beszélünk, annál több.....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Butchy Enno
2015.02.04. 14:10
Ebben nagyon igazad van, mindegy hogy CS, lol, vaqy WoT AFK + Troll + Flame mindenhol jelen van "sajnos"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!