iPon Hírek

Gyorsabb az új AVG, de ingyen még várat magára

Dátum | 2009. 10. 06.
Szerző | Gabriel
Csoport | SZOFTVER

Elkészült a népszerű AVG védőprogram-csomag legfrissebb változata, ami gyakorlatilag minden téren tekintélyes előrelépést hoz, takarékosabban is működik, viszont egy darabig még csak a fizető felhasználók számára lesz elérhető.


Ez természetesen érthető is, elvégre a fejlesztők nyilván szeretnének egy kis időt hagyni az alkotásuk megtérülésére, plusz addig is hátha elcsábul pár eddigi ingyenes felhasználó és fizetőssé válik. A nagy többség persze nyilván kitart így is az ingyenes mellett, és inkább kivárja az idejét - bár hogy ez mikor jön el, azt még eddig nem lehet tudni.

Az új változat mindenesetre valóban szép eredményekkel büszkélkedhet: a leglényegesebbnek talán azt nevezhetnénk, hogy drámaian felgyorsult a szkennelés (akár feleannyi idő alatt is végezhet, mint a korábbi verziók), gyorsabban is indul el (10-15%-kal), valamint kevesebbet vesz igénybe a gépünk memóriájából is (ehhez egyelőre nem adtak konkrét értéket).

Kiegészült továbbá még egy extra védelmi lehetőséggel is, ami azonban csak az USA-ban működik: azonosságlopás elleni védelemmel. Ez egy IE vagy Firefox böngészőbe beépülő eszköztárral működik, és különböző külső szervezetekkel való gyors és hathatós együttműködést tesz lehetővé a különböző személyes adataink védelmében, vagy épp a már megtörtént bajok orvoslásában.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!