iPon Hírek

Gyorsabb lett, új funkciókat kapott a Hotmail

Dátum | 2011. 06. 25.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Microsoft szoftvermérnökei az elmúlt hetek, illetve hónapok folyamán nem csak a Skydrive szolgáltatás megújításán dolgoztak, hanem a cég népszerű levelezőszolgáltatását, a Hotmailt is átszabták egy kicsit, így az mostantól gyorsabban üzemel és a korábbinál több hasznos funkciót kínál. A gyorsulás a HTML5 technológia alkalmazásának köszönhető, az új funkciók elkészítéséhez pedig az Outlook-ból merítettek ötleteket a fejlesztők.

Az újításoknak köszönhetően a felhasználók mostantól saját alapértelmezett betűtípust használhatnak és arra is lehetőségük van, hogy az összes általuk elküldött levélhez aláírást csatoljanak. Az újítások között találjuk a billentyűkombinációk alkalmazásának lehetőségét, amelyek ugyanazok, mint amiket az Outlook felhasználók már megszokhattak az idők során. A jobb egérgomb lenyomásával elérhető kis menü szintén bővült, így ott mostantól megtaláljuk a válasz, válasz mindenkinek és a továbbküldés opciókat is, a már megszokott megjelölés olvasatlanként, törlés, levélszemét, mozgatás és az üzenet forráskódjának megtekintése opciókat is.

A fenti újítások mellett a Microsoft szoftvermérnökei a törölt levelek visszaállítását segítő funkción is csiszoltak, így mostantól a véletlenül törölt leveleinket könnyedén visszaállíthatju, ehhez csak a  "Törölt üzenetek helyreállítása" linkre kell kattintani a törölt elemek mappán belül.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. vadaaasz
2011.06.25. 23:12
szép és jó, de én maradok a gmail -nél
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Kajafun
2011.06.26. 06:42
Én meg a Win Live Mail-nál!
Böngészőben levelezni, pfffff!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. ossyni
2011.06.26. 16:25
Kajafun
hát igen, bárhol bármikor meg tudom nézni a leveleket.Nagy hátrány a mai világban...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Ereshkigal
2011.06.26. 18:28
Kajafun: nem kötelező böngészőben levelezni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. redoxi
2011.06.27. 02:20
Én gmail-t és hotmail-t is használok szerintem nincs vele probléma vagy is eddig nekem nem volt !
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mythbuster
2011.06.28. 01:54
Eddig ment operában is... mióta beleintegrálták ezt a sok jóságot nem hajlandó megnyitani a leveleimet csak iexplorerban...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!