iPon Hírek

Gyorsítja és színezi az e-papírt a Bridgestone

Dátum | 2009. 07. 03.
Szerző | Gabriel
Csoport | MEGJELENÍTÉS

Az előző alkotását sebesség terén tízszeresen felülmúló új e-papír kijelzőt dolgozott ki a Bridgestone, amely a maga 14,34 hüvelykes képátlójával (kb. 21 x 30 cm-es) 0,8 mp-es újraírási idővel büszkélkedhet.

Technikailag és a felhasznált anyagokat tekintve érdekes módon mégsincs jelentős különbség a mostani és a korábbi változat között, miután a mostani is a vállalatnak ugyanazt az egyedi "elektronporát" és szemcsés alkotóelemeit használja, mint azelőtt. Lényegében mindössze annyit változtattak, hogy javítottak a feszültség-alkalmazás hatásfokán, ez pedig máris elégnek bizonyult a gyorsaság jelentős megfejeléséhez.


Mindeközben már dolgoznak a kijelző színes változatán is, amelynek keretében az alapvetően fekete-fehét e-papírt egy RGBW-színszűrővel ellátott üvegszubsztrátummal kombinálnák - valamint, a prototípusaikról közszemlére került fényképek tanúsága szerint még érintőképernyős változat is várható tőlük. Mindez persze még csak a lehetőségek palettája, de hogy aztán ténylegesen milyen formában valósítják majd meg őket, az még kérdéses.

További részleteket várhatóan még e hónapban, vagy augusztusban közölnek majd. Remélhetőleg ezek között már ott lesz a leendő készülék(ek) ára is, mivel arról egyelőre még nem esett szó.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. greganka
2009.07.03. 18:18
VISSZA A HIRHEZ

erröl milyen zsírul lehet majd puskázni ha lesz kicsibe
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. gixivo
2009.07.03. 19:59
ezek milyen vastagok?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!