iPon Hírek

Gyurmaegér a Lite-on műhelyéből

Dátum | 2008. 02. 04.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

A különböző gyártók már elég régóta tudják, hogy a billentyűzetek és egerek esetében rendkívül fontos az ergonómia. A Lite-on bemutatta legújabb fejlesztését, amely nem más, mint egy szabadon formálható egér, így a készüléket a felhasználók igényeiknek megfelelően formálhatják, hogy az a lehető legkényelmesebb használatot biztosítsa.


Az innovatív újdonság ugyan még meg sem jelent kereskedelmi forgalomban, mivel a gyártó jelenleg is fejleszti az eszközt, de a készülék már most megkapta a Red Dot Design díjat a rendkívül ötletes kivitelnek köszönhetően. A termék mérgező anyagoktól mentes modell agyagból készült, amely nylon és poliuretán borítást visel. A kis eszköz könnyedén alakítható: a "gyurmaegér" mindaddig megőrzi alakját, amíg úgy nem döntünk, hogy inkább más alakzatot kívánunk formálni belőle. Ahhoz, hogy az egeret minél jobban formálhassuk, a gombok és a görgő szabadon levehető, majd visszatehető a kész alakzatra, az egér egyébként RFID jelekkel kommunikál.

A Lite-on Moldable Mouse még a fejlesztés fázisában tart, a kis készülék megjelenésével számos területen válhat majd népszerűvé: végre a balkezesek számára is megjelenik egy ötletes, könnyen és kényelmesen használható egér.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások