iPon Hírek

Ha unod a feketét próbáld fehérben

Dátum | 2006. 12. 27.
Szerző | amazing
Csoport | IT VILÁG

Ha a fekete túl unalmas, próbáld ki fehérben!

Mi történik ha rengeteg szabadidőd van és megvan az elegendő tapasztalat autófestésben? Vegyél egy PlayStation 3-at, fesd át és add el egy aukción!

Michal Birecki látta az eBay-en, hogy milyen gyorsan esnek a PS3-ak árai, lassan már alig lehet eladni őket az eredeti áruk felett. Ezért úgy döntött, hogy a saját PS3-nak ad valami pluszt, hátha így majd jobban emelkednek a licitek.

Az előkészületek
Fogta hát az apjától tanult festő képességét, aki a kanadai Montreal-ban egy autó fényező bolt tulajdonosa, és nekiállt a nagy mű elkészítésének. Először szétszerelte a PS3-át, utána darabonként csillogó fehérre festette az egészet. Még a vezetéknélküli távirányítók sem szabadulhattak, azok is csillogó fehérben végezték a nap végére.

Festés után
Végül a fehér PlayStation 3-at meghirdette egy aukción, ahol 1225 dollárra (~245.000Ft-ra) emelkedett a végső ára. Úgy tűnik tehát, hogy bőven megérte a befektetett munka, az emberek vevők az egyedi dolgokra.

...és a végeredmény!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. amazing
2006.12.27. 08:32
Michal Birecki látta az eBay-en, hogy milyen gyorsan esnek a PS3-ak árai, lassan már alig lehet eladni őket az eredeti áruk felett. Ezért úgy döntött, hogy a saját PS3-nak ad valami pluszt, ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!