iPon Hírek

Hack&Slash a Dead Island készítőitől

Dátum | 2012. 08. 28.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Egy kis csapat a Techlandnél, akik dolgoztak a Dead Island első részén, levált a folytatást készítő brigádról és egy új IP-t kezdett el megalapozni. Az új játéknak még nincs címe, jelenleg Project Hell kódnév alatt fut.

A hivatalos blog leírása szerint egy első személyes nézetű hack-and-slash készül, amit eredetileg egy Dead Island modnak szánt Marcin "MZM" Zygadlo. A Teclandet annyira lenyűgözte az ötlete, hogy úgy döntöttek, ráállítanak egy kis csapatot és egy teljes értékű játékot gyúratnak belőle, a Dead Island motorját használva. Így született a Project Hell.

"A fő célunk az volt, hogy egy olyan játékot rakjunk össze, amit mind élvezni tudnánk... ne számítsatok tündérekre és unikornisokra. Jobban szeretjük hatalmas élőhalott hordákon átverekedve magunkat lemészárolni a szörnyek gyűlöletes vezérét egy véres boss-csatában" - írta a projektvezető Marcin "Kruq" Kruczkiewicz.

Amikor a platformokról kérdezték őket, a fejlesztők azt mondták, hogy jelenleg a PC verzión dolgoznak, de kilátásba helyezték a PS3 és Xbox 360 változatokat is. Ezek kiadása függ a fogadtatástól is. Ez első koncepciós rajzok alant láthatóak.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. csigabigaf
2012.08.28. 15:46
Ezek az én embereim, PCvel kezdik, és ha valamiben jó volt a Dead Island at a hack és a slash.

Szóviccet félretéve tényleg örülök neki. Bár mostanában már minden új IP megér egy imát.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!