iPon Hírek

Hajlított kijelzős Acer monitor Nvidia G-Sync-kel?

Dátum | 2015. 01. 27.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MEGJELENÍTÉS

Egyre több hajlított kijelzős monitort jelentenek be mostanában, és úgy néz ki, hogy az Acer is felszáll a vonatra, méghozzá nem is akármivel. A legfrissebb hírek szerint a cég egy olyan készüléket tesz majd le az asztalra, ami 34 colos képátlóval büszkélkedhet, 144Hz-es lesz, és G-Sync támogatást is kap. Most valószínűleg minden gamer elmorzsolt egy könnycseppet.
A Predator XR341CK modell 3440 x 1440 pixeles natív felbontás mellett üzemel majd, maximális képfrissítési rátája pedig 144 Hz lehet. A dolgok jelenlegi állása szerint van kilátás egyéb változatok érkezésére is: készülhet alacsonyabb, 2560 x 1080 felbontású, illetve G-Sync nélküli példány is. Utóbbi nem lenne meglepő, az Acer mostani, játékosoknak szánt kínálata is úgy néz ki, hogy minden monitornak megvan a G-Sync nélküli variánsa is, hogy olcsóbban is hazavihető legyen. FreeSynces példányról nincs hír, de a képernyő átmérő és a felbontások olvasóinknak már ismerős lehet, hiszen az LG több hasonló monitorát is teszteltük már, és ők például FreeSynces példányokat jelentettek már be (igaz "csak" 75Hz-eseket, bár ez a megjelenésig még változhat). Azt még nem tudjuk, hogy milyen technológiára épül majd a panel, de mivel a második negyedévre várunk több olyan IPS alapú monitort is, amik már 100Hz feletti képfrissítéssel dolgoznak, így eléggé meglepődnénk, ha nem IPS alapú lenne az újdonság. Találgatások ide vagy oda, az biztosnak tűnik, hogy az Acer újdonságának sorozatgyártása az idei év második negyedévében indul meg, így tavasszal remélhetőleg további információk is kiszivárognak majd a pontos tulajdonságaival kapcsolatban.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. VictorHUN
2015.01.27. 15:04
fél millióért majd csak lehet kapni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. BReal
2015.01.27. 15:33
Nekem az a furcsa, hogy a Diablo 3-mal reklámozzák a monitort. Egy FPS-nézetes játéknál nehezebb olyan játékot elképzelni, amihez nagyobb élményt ad hozzá az ilyen típusú monitor.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. DogTheDog
2015.01.27. 16:07
Az a stand,anyam.
Kell neki egy kulon asztal,meg szerencse,hogy ultravekony.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. LGx
2015.01.27. 17:40
remélem ezt a hajlítós bullshitet hamar befejezik...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!