iPon Hírek

Hajlított kijelzős Philips monitor gazdag színvilágggal

Dátum | 2017. 03. 08.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MEGJELENÍTÉS

A Philips egy új, „E” sorozatú monitort mutatott be, amely „P” sorozatú társaihoz képest megfizethetőbb, ám ez nem jelenti azt, hogy be kell érnünk középszerű szolgáltatásokkal, illetve tulajdonságokkal. Az új monitor a 278E8QJAB típusjelzést kapta, alapját pedig egy 27 hüvelykes képátlójú, 1800 milliméteres sugarú kör íve mentén hajlított kijelző adja. A VA paneles megjelenítő különlegessége, hogy az sRGB színteret 130%-ban, az NTSC színteret pedig 104%-ban képes lefedni.
A 27 hüvelykes panel 3000:1 tipikus kontrasztarány mellett dolgozik, betekintési szögei pedig természetesen szélesek, 178 fokosak. Az élénk, gazdag színvilág mellé 4 ezredmásodperces GtG válaszidő, 250 cd/m2-es maximális fényerősség, valamint 1920 x 1080 pixeles natív felbontás társul. A 16,7 millió színárnyalat megjelenítésére képes panel mögött villódzás-mentesen dolgozó W-LED háttérvilágítás található, amelynek köszönhetően szemeink kevésbé fáradnak el, ha huzamosabb ideig ülünk a monitor előtt.
Az elegáns dizájnnal rendelkező monitor gyári állványa csak a kijelző döntésére ad módot (-5/+20 fok), egyéb testreszabási lehetőséget sajnos nem kínál. Videó bemenetek terén egy D-Sub, egy DisplayPort és egy HDMI csatlakozót kapunk, de rajtuk kívül szinkronizációs bemenet, 3,5 milliméteres vonalszintű Jack Audió bemenet és fejhallgató kimenet is rendelkezésre áll. A monitor két darab 3 wattos beépített hangszórót kapott, tápellátása pedig külső tápadapteren keresztül biztosított. Fogyasztás terén 31,8 watt körüli aktív állapotra kell felkészülni, de készenléti módban és kikapcsolt állapotban 0,5 wattal is beéri a termék.
A Philips 278E8QJAB rövidesen elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, listaára pedig 239 angol font magasságában helyezkedik majd el.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!