iPon Hírek

Halálos online szerelem

Dátum | 2007. 01. 06.
Szerző | aruboczki
Csoport | EGYÉB

A Chinese Xinhua kínai hírügynökség értesülései szerint a fiú napokig beszélgetett a világhálón egy magát "Qunjiaofeiyang-nak" vagy "flying skirt-nek" nevező hölggyel, aki azt állította magáról, hogy egy 19 éves fiatal, csinos lány. 

A kínai hatóságok szerint a fiú valósággal rabjává vált a nővel való chatelésnek, el sem hagyta az oldalt. Végül megbeszéltek egy találkozót a Heilongjiang tartományban fekvő Mudanjiang városában, egy nappal karácsony után.


A kínai hírügynökség szerint miután a fiú meglátta, hogy hőn imádott álmai asszonya valójában egy nem különösebben csinos, nála több mint 10 évvel idősebb nő, annyira csalódottá vált, hogy a randi után hazament és felakasztotta magát.

A kínai hatóságok azóta  példaként emlegetik a történteket, hogy felhívják az emberek figyelmét az Internet veszélyeire. Valójában azonban a történet inkább arra lehet jó példa, hogy a randi előtt mindenképpen kérjünk egy új fotót a kiválasztottunktól, mielőtt kidobjuk a pénzt a buszjegyre.  

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. amazing
2007.01.06. 13:08
vissza a hírhez

Egy tizenhét éves kínai fiú végzett önmagával, miután megtudta, hogy az interneten önmagát gyönyörű tini lánynak kiadó nő valójában egy idősebb, nem túl vonzó ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!