iPon Hírek

Halo 2-es térképek jönnek a Reach-hez

Dátum | 2010. 08. 05.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Bungie újraalkotja és újrakereszteli a Halo 2-es Ivory Tower és Midship térképeket. Az előbbi Reflection, utóbbi pedig Zealot néven kerül be a játékba.

A Reflection többé-kevésbé pontos másolata lesz eredetijének, bár a térkép dinamikáját kissé megváltoztatja majd, hogy használhatunk jetpacket és sprintelhetünk. A falak és padlók természetesen szép új textúrákat kapnak. A Zealot már kevésbé hű másolat, alapos frissítést kap. A két bázis egy kisebb gyűrűn helyezkedik el egymással szemben. 3 szinten lehet harcolni, a legfölső már kint az űrben van. Ezt a részt egy félig-átjárható membránon keresztül közelíthetjük meg, ami átereszti a Spartanokat, de a lövedékeket már nem.

Esett szó egy harmadik térképről is, a Spire-ről. Ez az Invasion játékmódhoz lett kitalálva, nyílt partja teret hagy a nehéz járművekkel vívott csatáknak. A nevéből kitalálható, hogy lesz benne hegycsúcs is, ahol az akció végül közelharcban kulminálódik.

Ezek a térképek persze csak a töredékét képezik majd a Halo: Reach multiplayer felhozatalának. A játék szeptember 14-én jön ki, hogy az év Xbox 360-as játéka lesz-e, azt majd meglátjuk!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!