iPon Hírek

Halo 3: ODST új trailer és Firefight

Dátum | 2009. 09. 07.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Microsoft és a Bungie megint megmutatta, hogy ért a drámához. Az új Live Action film egészen biztos, hogy minden Halo rajongóból kihozza azokat az érzéseket, amiket hivatott. Bizony kemény az Orbital Drop Shock Trooperek élete...

          


A trailer rendezője Rupert Sanders (ő csinálta a "Believe" című Halo dioráma videót is), a dolog különlegessége pedig, hogy a forgatás itt nálunk, Budapesten folyt. Ez lesz majd a szeptember 22-én megjelenő Xbox 360 játék tévében is vetítésre kerülő reklámja.

A Bungie elmondása szerint a co-operatív Firefight mód sorsa még nincs lefixálva, de minden esély megvan rá, hogy az OSDT-n túl még további Halo játékokban is feltűnik majd. "Az elsődleges kérdés az az, hogy csinálunk-e majd az ODST-hez olyan letölthető tartalmakat, amikben újabb Firefight térképeket hozunk be. Az igazat megvallva, jelenleg nincsenek ilyen terveink, mert most van egy másik hatalmas játékprojekt is amin dolgozunk" - nyilatkozta Brian Jarrard közösségi vezető.

A lényeg, hogy ha az ODST után jó visszajelzéseket kapnak a Firefight-ról, akkor az több mint valószínű, hogy bekerül a Reach-be is. A mód egyébként egy 4 személyes co-op, ahol a játékosoknak ki kell bírniuk a több hullámban érkező Covenant támadásokat. Nagyon jó co-op mókának ígérkezik, bővebben a teljes játékról a közelgő cikkben olvashattok majd.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. gylovag
2009.09.08. 08:38
VISSZA A HIRHEZ

A video "nagyon jó"!
Talán levették a tárhelyről?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Magrathea
2009.09.08. 13:43
Sozz, javítva! =)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Eskimo
2009.09.11. 18:32
amugy ha jól vettem ki az egyik gametrailers-s videóból akkor ezt a reklámot itt magyarországon forgatták!

legközelebb elolvasom a cikket is! Bocsi
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!