iPon Hírek

Halo 4 szerver problémák

Dátum | 2012. 11. 29.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Néhányan a Halo 4 játékosai közül már három napja nem tudnak hozzákapcsolódni a játék szervereihez. Szerintük a problémák november 26-a környékén kezdődtek, amikor a legújabba adag Spartan ops misszió megjelent. Úgy néz ki, hogy az érintett játékosok ott ragadtak a tartalék szervereken, ami miatt nem tudnak a fő szerverekre kapcsolódni. Ennek mellékhatásaként ideiglenesen lenullázódnak a játékbeli rangok és egyebek is, és csak erősen csökkentett ütemben lehet xp-t szerezni.

A Halo Waypont fórum csapatának egyik tagja már jelezte, hogy tudnak a hibáról, és megpróbálják megoldani: "Pár száz játékost érint az a probléma, hogy nem tudnak hozzákapcsolódni a szerverekhez. Már vizsgáljuk az ügyet, és reméljük hamarosan többet is tudunk mondani."

A fejlesztő, a 343 Industries szeretné a játékosok segítségét kérni a hiba elhárításához, ezért arra kér mindenkit, aki belefutott t a hibába, hogy a fórum ezzel foglalkozó témájában adja meg az adatait, pl. Gamertag. A Halo Waypoint Twitter fiókja is nagy forgalmat bonyolított le az utóbbi napokban, mivel ott is sokan panaszkodtak a probléma miatt, de egyelőre ott is csak hasonló választ kaptak a szokásos elnézéskéréssel egyetemben.


 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!