iPon Hírek

Halo anime széria van készülőben

Dátum | 2009. 07. 23.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Microsoft egy hét rövid részből álló anime rajzfilmsorozatot készíttet Halo Legends címen. A megalkotásban résztvevő Japán stúdiók a Bones, a Casio Entertainment, a Production I.G., a Studio4 C és a Toei Animation. A projekt kreatív direktora Shinji Aramaki lesz, aki az Appleseed és Appleseed Ex Machina rendezője is.

Aramaki az egyik kisfilmnek közvetlenül is a rendezője lesz. Ez a rész a spártaiak történetére fókuszál majd. "Szeretném, ha ez a sorozat az emberiség történetének antológiája lenne, különböző perspektívákból előadva" - nyilatkozta.

A Studio C filmje jelenleg Origins (Származás) cím alatt fut. Ez egy kétszer 15 perces prezentáció lesz, mely felöleli a Halo univerzum történetét. A Toei projektje inkább a humor oldaláról közelíti meg a sztorit és a széria szereplőit.

Halo 3: ODST concept art (az animéből még nem mutattak képeket)
A Microsoft a vizuális stílus tekintetében teljes alkotó szabadságot biztosít a készítőknek, a sztori és a részletek kidolgozásában viszont már segédkezik a cég Halo részlege, a 343 Industries. "Stúdiótól függően mi mindent megcsinálunk a sztori megírásától a karakterek és jelenetek leírásáig, amin belül mozoghatnak." - magyarázta Frank O'Connor, a 343 kreatív direktora.

"Azt hiszem a nagy Halo rajongók fel fogják ismerni az univerzum kulcs momentumait, amelyek a játékban nem voltak benne. Ezek azok a pillanatok, amik nagyobb mélységet kívántak meg maguknak. Pont ide passzolnak."

A Halo Legends sorozat még az ősszel felkerül az Xbox Live-ra. A Microsoft a Warner Bros.-al összefogva kiadja majd DVD-n, Blu-ray-en, és más digitális formában is 2010 elején.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. bszoke88
2009.07.24. 16:13
VISSZA A HIRHEZ

eddig még csak filmeket csináltak a játékokból, mostmár anime-t is??
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. StevyXIX
2009.07.24. 16:39
hát van benne zsé, addig üsd a vasat még meleg, tudod.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!