iPon Hírek

Halo CE multi pályák és Reach frissítés

Dátum | 2011. 08. 31.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Microsoft három újabb multiplayer pálya hírét erősítette meg, melyek a Halo: Combat Evolved évfordulójára kiadott csomag részei lesznek.

Visszatér a Halo PC-s változatából megismert Timberland: az erdős völgyekkel és sebes sodrású folyókkal tarkított vidéken 8-16 játékos mérheti össze erejét. Az új Halo Prisoner nevű többszintes pályájának szűk folyosóin, hídjain és rámpáin 2-8 játékos harcolhat, míg a Firefight játékrmód alapjául az Installation 04 környezete szolgált az eredeti Halo játékból. Az Alpha Halón elhelyezkedő, ősi Forerunner szerkezetekkel teli szakadékos pályán 1-4 játékos játszhat.

A november 15-én megjelenő csomagban összesen 7 multiplayer pálya lesz. A fenti hármon kívül még ismerjük a már korábban bejelentett Damnationt, és a Beaver Creeket a Halo 2-ből, a maradék kettőt pedig még nem mutatták be.

Még egy jó hír a rajongóknak: a Halo: Combat Evolved hőn szeretett Magnum pisztolya szerepelni fog a Halo: Reach multiplayer részében. A fegyver az októberben várható következő frissítéssel érkezik, amely több multiplayer hibajavítást is tartalmaz.

Ezen felül az Armor Lockot átalakították, sebzéselnyelése már a játékos meglévő energiáján alapul. Az Active Camo rövidebb ideig tart, és a karddal történő támadásokat már csak karddal lehet kivédeni. A célkereszt konfigurálható, így nagyobb pontosságot érhetünk el akkor is, ha gyorsan lövünk, és végre a HDD nélküli 4GB-os Xbox 360 tulajdonosok is használhatják Campaign és Firefight matchmakinget.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!