iPon Hírek

Halo: Legends, ODST, Reach

Dátum | 2009. 07. 27.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Halo Legends

Nem olyan rég írtunk a több anime stúdiót foglalkoztató nagyszabású (nem a hossz szempontjából :)), 7 részes anime készültéről. Most, a Comic Con alkalmával végre egy kis vizuális anyagot is elénk tártak a Halo Legendsről.

                       


Film helyett kapunk tehát rajzfilmet, bár aki nem szereti az anime műfajt, azt valószínűleg ez most nem vigasztalja. Aki viszont igen, az hamarosan igazán különleges élményben részesülhet.

Halo 3: ODST (Orbital Drop Shock Trooper) & Reach

Az idei év az ODST-ről fog szólni, legalábbis a Bungie-nak és a 343 Industries-nak (az MS Halo részlege). Ez alatt az értendő, hogy az idei E3-as bemutató után már több Reach infóra vagy vizuális anyagra jobb ha nem számítunk, az a jövő (2010) zenéje.

Esetleg még annyit elmondhatunk, hogy a korábban szóba jött Natal-os irányításból lehet, hogy nem sok minden fog megvalósulni. Szerintünk ez egy FPS esetében elképzelhetetlen is, ebben a hitünkben Lars Brakken dizájner is megerősített minket. Neki sincs ötlete, hogy hogyan lehetne teljes egészében Natallal irányítani, így valószínű, hogy csak alkalmanként játszik majd el a program a Natallal, ha egyáltalán.

No de elég is ennyi a Reach-ről, 2010-ig még nagyon sok víz folyik le a Dunán, majd akkor visszatérünk rá. Jó szórakozást kívánunk az új ODST trailerhez:

                     

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!