iPon Hírek

Halo: Reach extrák a magyar XBL nyitáshoz (UPDATED)

Dátum | 2010. 07. 14.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

UPDATE

Tóth Gábor, a Microsoft Magyarország PR menedzsere volt kedves és reflektált felmerült kérdéseitekre! A játék előrendelhető az 576kbyte, Űberkonzol, MM, Saturn üzleteiben és számos kisebb boltban is. A LIVE-val kapcsolatos részletekkel egy későbbi hírünkben foglalkozunk majd, de annyi biztos, hogy nem vész el a jelenlegi profilotok!

Jó néhány év várakozás után novemberben nálunk is elindul az Xbox Live. A Halo sorozat befejező epizódjához így már mi magyarok is kapunk XBL extrákat! A Microsoft ezen kívül egy előrendelési akcióval is domborít, bármely verziót is rendelitek (Standard, Legendary, Limited Edtition), kaptok hozzá ingyen egy Halo Wars-t. Itt még nincs vége, a játék mellé jár még egy plusz XBL kód, amellyel ha a szolgáltatás elindul, letölthettek egy "Spartan Recon" sisakot.

Legendary Edition
Minden vásárló kap majd 48 órás Xbox Live Gold tagságot is, hogy megbizonyosodjon arról, ez az amire várt, mióta csak megvette az Xbox 360-ját. A Limited Edition vásárlói egy multihoz való páncélt kapnak, a Legendary változatba befektetők pedig ennek a páncélnak egy különleges változatát. A különleges kiadásokból nincs túl sok, akit érdekel, ne halogassa a döntést, mert elfogynak...

Magyarországon (és még 8 további eddig nélkülöző országban) a november kétszeresen is nevezetes hónap lesz Xbox történeti szempontból, hisz a régóta várt XBL indulás mellett akkor jön ki a Kinect (Natal) is! Ezzel kis hazánkban megelőzték a Sonyt, akik még mindig nem tervezik a magyar PSN elindítását.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. XtreemX
2010.07.13. 14:07
Húha megelőzték a Sony-t PSN tekintetében.. nagy cucc. Aki eddig xboxozott az ezután sem fog váltani magyar live-ra mert elveszik minden eredménye. Illetve felesleges a magyar PSN egyrész szintén amiatt amint imént írtam másrészt pedig mivel kártyával lehet vásárolni UK Store-ról minden gond nélkül. Ennyit erről. A 48 órás live pedig eléggé fukar dolog,minimum 1 hetet adhatnának ha már tényleg a live fícsőröket szeretnék bemutatni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Riddick77
2010.07.13. 14:22
De,sokan átfognak jönni. Főleg ,ha így kisebb lesz a lag. Újra kezdik a profilt,mikor lejár a régi,ugyanis ,itt más lesz a rang rendszer,és aki már 50-es a régi haloban azt se fogja érdekelni,ha mindenki már a reachel tolja.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. XtreemX
2010.07.13. 16:21
Riddick77:
Hogyne hogyne.. csak szeretnéd.. akárkivel beszéltem eddig mindenki nagyívben és vastagon.. rápiszkolt a magyar live-ra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Raam989
2010.07.13. 16:47
Skacok... elég a profilunkban a lakhelyünket megváltoztatni és máris hivatalos magyarok vagyunk...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. fillesy
2010.07.13. 22:24
A cikkből számomra nem derül ki hogy pontosan hol is lehetne előrendelni ezt a játékot hogy az extrákat biztosan megkapjuk és jusson is a Limited vagy Legendary változatból.

Valaki meg tudná mondani? Előre is köszi!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!