iPon Hírek

Halo: Reach Xbox 360 bundle + infók

Dátum | 2010. 07. 26.
Szerző | Chocho
Csoport | JÁTÉK

Nemsokára itt a Halo sorozat legújabb része, a Reach, melynek örömére a Microsoft egy vadi új Xbox 360 csomagot is összeállított. Az eddigi különleges kiadásokon túl a mostani azért is érdekesség, mert először épül bundle a köznyelvben csak "slimnek" nevezett, kisebb méretű gépre. A dobozban tehát a  játék mellett ott lesz a limitált példányszámban gyártott, szürke, 250 GB-os Xbox 360, ami igencsak hívogató darab lehet a rajongók és gyűjtők számára. A szeptember 14-én boltokba kerülő pakk ára nagyjából 85 ezer forint lesz, de egyelőre még nem tudjuk hozzánk is eljut-e.

Íme a Halo: Reach saját Xbox 360-a
Ha már Halo: Reach, a játékról is van új információ dögivel. A San Diegoban rendezett Comic Con-on a Microsoft két új játékmódot fedett fel a sokak által túlságosan is Halo 3-ra hajazónak titulált Reach multiból. Az első a Forge World, mely egy hatalmas, szabadon formálható pályát takar a kiválóan működő Forge 2.0 toolset irányítása alatt. A pálya a Halo gyűrűt mintázza, mérete pedig óriási, lévén öt különálló terepet olvasztottak össze benne. A nyolc játékos össze-vissza ugrálhat a méretes játszótéren, hogy hasson, alkosson, gyarapítson... és frageljen. A Bungie egyébként a csapat bevallása szerint több pályát is készített a Forge World segítségével, többek között a felélesztett Blood Gulch és Ascension térképeket, melyeket itt már Hemorrhage és Pinnacle-nek hívnak.
 


A Forge World bemutatója a Bungie tagjai által prezentálva

A Versus Firefight egy másik szórakoztató játékmód, melyben két Elite katona a mesterséges intelligencia támogatásával két Spartannal néz farkasszemet. Ha az egyik Spartan megöl egy Elite-et, extra élettel és plusz pontokkal gazdagodik, míg az Elite-ek nem szerezhetnek pontokat, ellenben végtelenszer respawnolhatnak. A meccs végén csere van, a győztes csapat pedig az lesz, amelyik Spartanként több pontot ér el. Apró kiegészítés, de a Kotaku információi szerint egy targonca is bekerül a Halo: Reachbe, gyarapítva ezzel a már így is tetemes járműmennyiséget. A játék szeptember 14-én jelenik meg Xbox 360-ra, és a fejlesztők ígéretei szerint ez lesz az utolsó Halo, amit ők csinálnak majd. A Bungie egyébként jelenleg az Activision-nel jár kéz a kézben, úgyhogy bármi is legyen az új projektjük, biztos, hogy pénzgyárrá változik.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!