iPon Hírek

Halo Wars: hamarosan jön az első DLC

Dátum | 2009. 04. 21.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Microsoft elárult néhány részletet a valamikor az elkövetkezendő hetekben megjelenő első Halo Wars kiegészítőről, melynek címe Strategic Options lesz.

Az új tartalom az Xbox Live-ról lesz majd letölthető és 3 multiplayer módot hoz be, ezek pedig:

- Keepaway Mode - Egy Halo Wars féle Capture the Flag stílusú mód. A csapatok feladata, hogy elkapjanak egy szabadon futkosó úgynevezett 'Forerunner Sentinel'-t, mielőtt a másik csapat tenné meg. Egy játékban összesen 3 Sentinelt kell elkapni a győzelemhez.

Keepaway Mode
- Tug of War Mode - A lényeg egyszerű: Legyen az ellenfélnél erősebb sereged. Győzz le minél több ellenséges egységet, de csak óvatosan, a győzelem kulcsa, hogy a végére több egységed, utánpótlásod és épületed maradjon.

Tug of War Mode
- Reinforcement Mode: Az egységeket itt időzített hullámokban kapjuk. Itt ügyesen kell taktikázni, hogy a változatos csapatfelállást minél jobban ki tudjuk használni és kifogjunk az ellenségen...

Reinforcement Mode
A kiegészítővel természetesen jönnek új Achievementek is, összesen 100 pont értékben. A pontos megjelenés egyelőre még nem ismert, ahogy az ár sem, de legalább kaptuk screenshotokat...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Vardar
2009.04.21. 21:33
VISSZA A HIRHEZ

Na de ezt most kicsinálja? Az újjá alakult Ensemble?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!