iPon Hírek

Hamarosan bemutatják az új Spec Ops játékot!

Dátum | 2009. 11. 23.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A 2K Games decemberben készül bemutatni a Spec Ops legújabb folytatását a Spike Video Game Awards-on (12-e). Az IGN információi szerint a játék Ken Levine kezei alatt készül a 2K Boston stúdióban.

Levine nevéhez olyan játékok fűződnek, mint a Thief: The Dark Project, System Shock 2, Tribes: Vengeance, Freedom Force, Freedom Force vs. the Third Reich, SWAT 4 vagy a BioShock. A mester korábban még egy olyat is elejtett, hogy "a játék még ambiciózusabb lesz mint a Bioshock volt".

A korábban kiadott rövid teaser alapján annyit tudunk eddig az új Spec Ops-ról, hogy Dubaiban játszódik. Az egyébként gyönyörű helyszín a játék valóságában alaposan le van amortizálva, homokvihar söpör át rajta és ha még így sem elég idilli a kép, akkor legeltethetjük szemünket az utcai lámpákon lógó akasztottakon is. Narrátor: "Dubai kiürítésének megkísérlése totális kudarcba fulladt. A konvoj megrekedt, a homokvihar csapdájába esett 18 kilométerre Dubaitól. Halálos ítélet... túl sok ember számára."

            


A tévés reklámnak volt egy hosszabb változata is, amit az adland.tv-n meg lehetett nézni augusztusban, de gyorsan leszedték onnan, miután olyan sokan ágyazták be a videót más oldalaktól, hogy leakasztották szerverüket. A Spec Ops-ok 1998 és 2002 közt jelentek meg PC-re, PS-re és Dreamcast-ra. Míg az első két játék (PC) egész jó fogadtatást kapott, addig a Dreamcast-os és PS-es átiratok már inkább büdzsé kategóriába csúsztak.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. axe
2009.11.23. 22:12
azokból a repkedő cuccokból a phisX jutott eszembe biztos megint sok pénze volt az nvidiának.... bár nekem mind1 crysis meg összes coddal játszok csak arra jó a hd4890
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!