iPon Hírek

Hamarosan bemutatkozhat az Amazon okostelefonja

Dátum | 2014. 06. 06.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Az Amazonról az elmúlt évek alatt sokszor feltételezték már különböző kiszivárgott információk alapján, hogy egy okostelefon bevetésére készül, ám most tényleg úgy tűnik, hogy eljött az ő idejük. Az amerikai tartalomszolgáltató elektronikus könyvolvasókkal, valamint táblagépekkel kezdte, és hamarosan egy okostelefonnal folytathatja a hardveres karrierjét.
A friss sikervárományos pillanatnyilag úgy fest, hogy június 18-án kerülhet reflektorfénybe. Az Amazon Seattle-be várja majd az érdeklődő szakmabelieket, tehát inkább a vállalat székhelyén fogják megrendezni a nagyszabású eseményt, ahelyett, hogy a konkurensektől látott módon a világ legforgalmasabb városainak valamelyikében vonulnának fel. A készülő újdonsággal kapcsolatban csak egy biztos dolgot lehet most tudni, de ez az egyetlen tulajdonság elegendő ahhoz, hogy rögtön a figyelem középpontjába kerülhessen. A telefon térhatású képet fog az érdeklődők szeme elé „vetíteni”, ami jelentősen hozzájárulhat egy újszerű felhasználói élmény létrejöttéhez. Nemrégiben néhány fotó erejéig már pózolt a kamerák előtt a szóban forgó mobil, és ezen is látható volt már a „3D-sítés” nyoma, ám akkor még nem lehetett biztosan tudni, hogy valóban az Amazon készülékéről van-e szó, avagy valami egészen másról. Most azonban közzétett a vállalat egy videót, amely teljesen egyértelművé teszi azt, hogy egy olyan mobillal készülnek, ami a szemet megtévesztve térbe helyezi a megjelenítő tartalmát.
A fenti felvételen nagyon ügyeltek arra, hogy azt egy pillanatig se lehessen látni, hogy milyen masinával van dolga a szereplőknek, ám az első reakciók nagyon beszédesek – remek ötlet ez a felvezető az Amazontól. A videóban a legtöbben nem győzik dicsérni az új megoldást, és bizony sokszor elhangzik az a kérdés, hogy mégis hogy csinálja ezt az egyelőre ki nem mondott dolgot a szerkezet. A kísérleti felhasználók azt is rendre hangoztatják, hogy soha korábban nem találkoztak még ehhez foghatóval. Egy nő még arra is felhívja a figyelmet, hogy az általunk nem látható tartalom szinkronban mozog vele, tehát ahogy arra számítani lehetett, tényleg négy kamera fogja pásztázni a környezetét, és így folyamatosan a szemekhez igazodhat a kép. A június közepi rendezvényt Jeff Bezos, az Amazon elnöke és egyben vezérigazgatója fogja tartani. Azok, akik nem tudnak élőben ellátogatni a fenti helyszínre, online stream segítségével követhetik majd a legfrissebb mozzanatokat.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. bitangue
2014.06.06. 18:09
simán lehet, hogy csak valami újfajta dildo volt a kezükben
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. HUFEUR bitan...
2014.06.06. 18:29
Izgalmasabb lenne az, de videóban is van egy rész, ahol látszódik, hogy telefon: http://i.imgur.com/01Do7zj.jpg

Vagy egy nagyon rossz dizájnú dildo.

A "kamu" 3D-n kívül egyébként pletykák alapján semmi különleges sem lesz a telefonba, 3D meg kétlem, hogy bárkit is érdekelne, pláne az Amazon saját lebutított szoftverével, szóval előre várom a rossz eladásokat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. freyr
2014.06.08. 19:50
Tehát ma már az is elég egy reklámhoz, hogy egy csoport fizetett ember agyondicsérjen valamit anélkül, hogy közvetve is említenék, hogy miről van szó? -.-
Ráadásul sztereoszkopikus kijelző? Megint? Egy 6-8 évet kéne várni, talán a 2020 utáni tinédzsereket érdekelni fogja. Talán.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!