iPon Hírek

Hamarosan elérhető a Skype a PSP-hez

Dátum | 2008. 01. 07.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

A PSP tulajdonosok számára jó hír lehet, hogy hamarosan megjelenik a készülékhez egy új firmware, amelynek segítségével végre lehetőség nyílik a Skype használatára is.

Felül a régi, alul az új Slim modell. Csak utóbbihoz lesz elérhető a Skype.
A következő firmware frissítés kiadása után már lehetőség lesz a Skype letöltésére és telepítésére. A népszerű VoIP alkalmazásban a Skype tagok és telefonszámok hívásán kívül a PSP tulajdonosok saját partnerlistájukat is menedzselhetik: könnyedén tájékozódhatnak majd arról, hogy éppen ki elérhető, illetve ki nem. Emellett a felhasználók hozzáférhetnek a teljes Skype fiókjukhoz is és szabadon módosíthatják is azt. A Sony közleménye szerint a Skype kizárólag a slim PSP készülékeken fog működni, ezzel a korábbi modell elavultabbá válik majd.

A firmware frissítés valamikor a jövő hónap folyamán jelenik meg. A készüléken a Network kategóriában, valamint a PSP Xross Media Bar-on (XMB) egyaránt megjelenik majd a Skype logója. A felhasználók akár új Skype regisztrációt is kezdeményezhetnek a jövőben a kis hordozható eszközről. A Skype-hoz való hozzáféréshez Memory Stick kártyára is szükség lesz.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!